SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Finali İzmir'de Oynayacaklar

0
Güncellendi - 2016-08-23 02:18:57
Finali İzmir'de Oynayacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Grubu’nda Genç Kızlarda birinci olan Şanlıurfa Gençlik Spor ile Yıldız Kızlarda birinci olan Kocaeli Harb-İş, İzmir’de finallerde mücadele edecek.

2016 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası finalleri 28 Ağustos - 2 Eylül 2016, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası finalleri 3-8 Eylül 2016 tarihleri arasında İzmir'de oynanacak.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası finalleri 3 takımlı 2 grup halinde 28 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında organize edilecek. 27 Ağustos tarihinde İzmir'de yapılacak olan kura çekimi sonrasında 28-29-30 Ağustos tarihlerinde grup müsabakaları tek devre lig usulünde oynanacak. Gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar 1 Eylül tarihinde yarı final, 2 Eylül tarihinde de 3.lük ve final müsabakasında mücadele edecek. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele edecek takımlar; Fomget Gençlik Spor, Giresun Sanayi Spor, Horozkent Spor, Kdz. Ereğli Spor, Kocaeli Harb-İş Spor ve Konak Belediye Spor.

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası finalleri ise 4 takımlı 2 grup halinde 3-8 Eylül tarihleri arasında organize edilecek. 2 Eylül tarihinde İzmir'de yapılacak olan kura çekimi sonrasında 3-4-5 Eylül tarihlerinde grup müsabakaları tek devreli lig usulünde oynanacak. Gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar 7 Eylül tarihinde yarı final, 8 Eylül tarihinde de 3.lük ve final müsabakasında mücadele edecek. Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele edecek takımlar; 1207 Antalya Muratpaşa Belediye Spor, Beşiktaş A.Ş., Fomget Gençlik Spor, Horozkent Spor, Kdz. Ereğli Spor, Kocaeli Harb-İş Spor, Konya İdmanyurdu Spor ve Şanlıurfa Gençlik Spor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

kkk

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız