SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Finalin Başlama Vuruşu Bakandan

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 5 gün süren Genç Bayanlar Futbol Play-off maçlarının son gününde Ankara Gazi Üniversitesi ile Mersin Camspor arasında oynanan final maçının başlama vuruşunu, Malatya'ya sürpriz bir ziyarette bulunan Devlet Bakanı Nimet Çubukçu yaptı. Bayan bakanın, uçağa yetişebilmek için ancak 10 dakika izleyebildiği İnönü Stadı'ndaki final maçını 3-0 kazanan Ankara Gazi Üniversitesi futbol takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

MECLİS BAŞKANI GELMEDİ..
Malatya'nın Cumartesi günkü sürpriz konukları, TBMM Başkanı Bülent Arınç ile Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu oldular. Tunceli'deki bir törene katılan meclis başkanı ve bayan bakan, Ankara'ya dönüş programını Malatya üzerinden yapınca, Tunceli'den helikopterle Malatya'ya geldiler. Polis Okulu'na inen helikopterdeki konuklardan TBMM Başkanı Arınç'ı, AKP Milletvekili Ali Osman Başkurt ve Belediye Başkanı Cemal Akın, Gündüzbey'deki İçmesuyu Kaptaj Tesisleri'ne götürürken, bayan bakana İnönü Stadı'nda Türkiye Genç Bayanlar Futbol Play-off finalleri olduğu hatırlatıldı ve bayan bakan İnönü Stadı'na hareket etti. Bakana Vali Halil İbrahim Daşöz ile AKP MKYK üyesi ve bakanın Eczacılık Fakültesi'nden okul arkadaşı olan Öznur Çalık eşlik etti.

Ankara Gazi Üniversitesi ile Mersin Camspor arasındaki final maçının başlama vuruşunu yapan ve bayan futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Çubukçu, burada yaptığı açıklamada "Sporda biliyorsunuz hem kadınlar, hem erkekler her alanda son derece başarılar. Sadece ayrı kulvarda yarışıyorlar.Ben her sporu, kadınlarında erkekler kadar başarılı olarak yapacaklarına inanıyorum. Hepsine başarılar diliyorum." dedi. Bakan siyasi içerikli soruları ise yanıtlamadı.

Türkiye Futbol Federasyonu Bayan Milli Takımı Teknik Sorumlusu Fethi Demircan ise, Bakan Nimet Çubukçu'ya takımı hakkında bilgi verdi. Milli takım olarak geçen ay oynadıkları 6 maçtan 5'ini kazandıklarını ve 1'ini kaybettiklerini söyleyen Demircan, Bakan Çubukçu'nun play-off maçına gelmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bakan Çubukçu, futboldan fazla anlamadığını ancak bayanlara destek için play-off final maçına geldiğini ifade etti.

Bakan Çubukçu, Ankara Gazi Üniversitesi ile Mersin Camspor arasındaki final maçını 10 dakika civarında izledikten sonra uçağa binmek üzere havaalanına gitti.

ŞAMPİYON ANKARA..
Genç Bayanlar Futbol maçlarının son gününde, İnönü Stadı'nda ilk olarak İstanbul Kartalspor ile Adana İdmanyurdu takımları arasında üçüncülük dördüncülük maçı oynandı. Bu karşılaşmayı 5-1 kazanan İstanbul üçüncülüğü elde etti.

Finalde ise Ankara Gazi Üniversitesi ile Mersin Camspor takımları mücadele ettiler. Final maçını 3-0 kazanan Ankara, Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

Birinci Ankara Gazi Üniversitesi'ne kupasını Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, ikinci Mersin'e kupasını milli takım antrenörlerinden Ali Kızılet, üçüncü İstanbul'a kupasını milli takım antrenörlerinden Aysun Boyacı, dördüncü Adana'ya ise kupasını Malatyaspor yöneticilerinden Fahrettin Eserdi verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız