SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Finalistlere Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:57:26
Finalistlere Ödül
A- A+ PAYLAŞ
 
Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğiyle düzenlenen ilköğretim öğrencilerine yönelik “Bu Benim Eserim” ve "Orta Öğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri“ yarışmasında Türkiye finalisti olan öğrenciler ve öğretmenleri, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi. 
 
Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Bu Benim Eserim" proje çalışması kapsamında matematik dalında “Sıfıra Doğru Fibonatci Sayıları“ projesi ile başarılı olan Yusuf Mert Duman, fen bilimleri dalında “Maden Değerli Değerlendir” projesi ile başarılı olan Muhammet Rıdvan Uğuz ve Simge Nur Tatlıcı, sosyoloji alanında “Sosyal Yıkım Olmadan Kentsel Dönüşüm Nasıl Olmalıdır” isimli proje ile başarılı olan Fadime Ballıca ve Dilara Ağaoğlu, sosyoloji alanında “Biri Bizi Gözetliyor” isimli projeleriyle başarılı olan Mine Uçan ve Miray Akbaş ile danışman öğretmenlere ödüllerini verdi. Bulut, “Düzenlenen yarışmalarda bölge ve Türkiye derecesi alan öğrencilerimiz var. Geliştirdikleri projelerle katıldıkları yarışmalarda önemli dereceler elde edildi. Öğrencilerimize, rehber öğretmenlerine, velilerine ve okul idarelerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
“Biri Bizi Gözetliyor” isimli projeyle Türkiye 1.'si olan Mine Uçan ve Miray Akbaş'ın danışman öğretmenleri Çağlar Kurttaş ile birlikte eylül ayında Slovakya’da düzenlenecek olan Avrupa Birliği Genç Bilim Adamları Proje Yarışması'nda Türkiye’yi temsil edecek üç projeden biri olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız