SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Finaller 13 Haziran'da

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:19:03
Finaller 13 Haziran'da
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi'nin, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (MASKF) katkısıyla, 21. Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festival kapsamında düzenlediği Festival Futbol Turnuvası'nda finalistler belli oldu. 

Festival turnuvasına 22 takım katıldı. 4 grupta 5 haftalık süreçte oynanan karşılaşmalar sonucunda A Grubu'nda Kale Gençlerbirliği, B Grubu'nda Sanayispor, C Grubu'nda Malatya Yeşilyurtspor, D Grubu'nda ise 44 Malatyaspor gruplarını lider tamamladı.

Turnuvada, C Grubu'nda Malatya Yeşilyurtspor ile Sancaktarspor grup aşamasını aynı puanla tamamladı. Maç sonunda gerçekleştirilen penaltı atışını 5-4 kazanan Malatya Yeşilyurtspor, adını finale yazdırmayı başardı. 

Festival turnuvasında final karşılaşmaları 13 Haziran'da oynanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız