SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Finansal Araçlarla Operasyon Yapmaya Kalkıyorlar"

0
Güncellendi - 2018-05-28 05:27:26
A- A+ PAYLAŞ

Bakan Tüfenkci, 24 Haziran'daki seçimlerinin yaklaşmasıyla döviz ve faiz üzerindeki operasyonların arttığını vurgulayarak,  "Onlar biliyorlar ki AK Parti olduğu sürece sınırlarımızın hemen yanı başında bir operasyon yapamayacaklar. Onun için finansal araçlarla Türkiye'ye operasyon yapmaya kalkıyorlar" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 27. Dönem Malatya milletvekili adaylarıyla birlikte Malatya’nın Akçadağ ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Tüfenkci burada yaptığı konuşmada, Türkiye'ye 15 Temmuz'u yaşatanların daha sonra kredi derecelendirme kuruluşlarıyla birlikte finansal operasyon çekmeye çalıştıklarını belirtti.

24 Haziran'daki seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte döviz ve faizler üzerindeki operasyonların şiddetinin artarak devam ettiğine dikkati çeken Bakan Tüfenkci, "Onlar biliyorlar ki AK Parti olduğu sürece sınırlarımızın hemen yanı başında bir operasyon yapamayacaklar. Binlerce kilometre ötelerden gelip bu bölgeleri dizayn etmeye çalışamayacaklar. Onlar biliyorlar ki güçlü bir Türkiye'nin başında güçlü Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece bu operasyonları yapamayacaklar. Onun için finansal araçlarla Türkiye'ye operasyon yapmaya kalkıyorlar" dedi.

AYAR ÇEKMEYE ÇALIŞANLARIN AĞZININ PAYINI VERECEĞİZ

Bakan Tüfenkci, Türkiye'deki vatandaşların bir oyu ile oynanan oyunları ve operasyonları durduracaklarını kaydederek milletin güçlü ülke için her zaman hazır olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı güçlü Türkiye'nin başına başkomutan olarak getireceklerini vurgulayan Bakan Tüfenkci, "Başkomutanı oraya askersiz göndermeyeceğiz Allah'ın izniyle. Askerleriyle beraber oraya göndereceğiz. Güçlü meclisi, hükümeti oluşturacağız. Ondan sonra da kim ayar çekmeye çalışırsa çalışsın ağzının payını vereceğiz inşallah. Birileri terörle Türkiye'yi dize getirmeye çalıştılar. Ama Allah'a hamd olsun 15 Temmuz'dan sonra, millet arkamızda dimdik durduktan sonra, Cumhurbaşkanımız ne dedi? Biz bu teröristlerin inlerine gireceğiz dedi. Allah'a hamd olsun inlerine girdik, girmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Terör örgütü kırıntılarının fitne ateşini yakmaya çalıştıklarının altını çizen Bakan Tüfenkci, vatandaşların oynanan oyunların farkında olduklarını dile getirdi.

"ŞİMDİ AKÇADAĞ VAKTİ.."

“Suyu sert, yüreği mert Akçadağlı kardeşlerimi saygıyla sevgiyle selamlıyorum diyerek burada bulunmaktan onur duyuyorum” diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da ‘’Akçadağ Malatya’da en etkin ilçemizdir. 16 yıldır bize verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Akçadağlı taş atmayı iyi bilir. Ama şimdi Akçadağlı taşı 24 Haziran’da FETÖ’ nün, PKK’nın, DAEŞ’in kafasına atacaklar. Taşı nereye atacaklar İnce’nin inceldiği ve kopma noktasına geldiği yere atacaklar.’’ şeklinde konuştu.

Akçadağlılar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında cesaretle, azimle, aslanlar gibi durduğunu belirten Çalık, ‘’2002’de, 2007’de,2011’de,2015’te destek verdiyse 24 Haziran 2018’de de aynı şekilde desteğini vermeye devam edecektir’’ diyerek şöyle devam etti:

‘’Şimdi tamam diyen bir ekip var. Onlara buradan şunu söylememiz gerekiyor. Ne diyoruz “24 Haziran’da durmak yok yola devam” diyoruz. Şimdi Akçadağ vakti, Malatya vakti, Türkiye vakti. AK Parti olarak Malatya’ya yaptıklarımızı anlatsak akşama kadar bitmez. Şimdi Akçadağ’a hastane yapıldı mı? Recep Tayyip Erdoğan sayesinde, AK Parti sayesinde hastanemizi hizmete açtık. Sadece sağlıkta değil ulaştırmada da buraya çok yatırımlar getirdik. Akçadağ -Develi yolunu da yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Asfaltlarımızı, parke taşlarımızı, istinat duvarlarımızı da kazandırdık. Siz Akçadağ’a bir de kapalı cezaevi istediniz. Bizlerde bakanlarımızla görüşmeler yaptık. Yalnız cezaevi bir yatırım değildir. Cezaevi de olsa herkesin insanca yaşaması için şartları ve koşulları hazırlamak zorundayız. Ve biz buraya 125 milyon tutarında bir cezaevi yapıyoruz. Burada istihdam edilecek elemanlarında Akçadağlı olması için elimizden gelen tüm çabayı sarfedeceğiz.

Çalık, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi de eleştirdi. “CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, cumhurbaşkanı olacağım” diyor. diyen Çalık, ‘’Sen onu ancak rüyanda görürsün. Biz kimsenin hayal kurma özgürlüğünü kısıtlayamayız tabi. Kılıçdaroğlu, İnce kendisinin başına bela olduğu için, başından savmak için bir yol buldu. Yoksa Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı seçileceğini bilseydi kendisi aday olmaz mıydı? ‘’ diye konuştu.

Milletvekili adayları daha sonra esnaf ziyaret ettiler.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • HACI (5 yıl önce)
    TÖBEKİ OKUDUĞUMDAN BİŞE ANLADIYSAM YAZIK OLDU GÖZLERİME
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    Sayın bakan hani yüzde bilmem kaç büyüme hızımız vardı.kişi başı milli gelirimiz bilmem kaç bin dolardı.ekonomik büyümemiz muhteşemdi.yatırımlar çok iyiydi.bu kadar iyinin içerisinde dolar a ne olduda arttı.size göre dış güçler,bana göre ekonomik yetersizlikler.demekki sizin anlattığınız gibi ekonomik olarak güçlü değilmişiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • fırat kalkan (5 yıl önce)
    Bulguru, arpayı, hayvanı bile avrupadan alalım. Ama dış güçler, faiz lobis. he he. 16 yıldır neredeydiniz şimdi mi aklınıza geldi faiz lobisi? Bu sefer de oyum MHP ye. Alsın 2 milletvekili.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (5 yıl önce)
    OYLAR REİSE VEKİLLİK OYLARI MHP
    0
    0
    Yanıtla
  • Baybora (5 yıl önce)
    Dolar 1 tl olsada 100 tl olsada sonuna kadar reisle devam diyen müslüman kardeslerim Ülkesinin milli sektörünü %78 e çıkaran Ülke ekonomisini geliştiren üniversiteler fabrikalar yapan Kıbrıs Fatihi Eceviti Dolar 1.76 ydi d 2 tl ye çıktı diye indirenler siz degilmisiniz o adama niye destek olmadıniz dini kullanmıyor diye mi meydanlara hiç bir dinin simgesi yle çıkmıyor diyemi insanları kandırmiyor sürekli geçmişe yagdirmiyor diye mi ha Ataturke ve Cumhuriyete düşman olmadığı için mı ? Dolar dış güçlerin oyunu değil Dolar artmiyor tl nin değeri düşüyor Bunun sebebi 16 yıldır ulkeyi yönetemeyen kendilerini zenginlestiren Erbakan Hocanın siyonizmin kurduğu parti dediği partidir :) Bop esbaskaninin partisi feto teröristinin öğrencilerinden hani varya sürekli kandirilan yaa Haah o işte... Hadi Selametle
    0
    0
    Yanıtla
  • Maho (5 yıl önce)
    İnsanımızın eğitim bilişsel seviyesi ortada kandırması çok kolay..bu ülkede siyasetçi olacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Eveeettt yaklaşık 16 yıldır oy verdiğim bir partinin ülkemi getirdiği şu an ki duruma bakarak, bundan sonraki tüm seçimlerde oyumu mhp'den yana kullanacağım. Mhp den bir çıkarım olduğu için değil tabiki sırf ak partiye tokat atmanın zamanı geldi diye. Piyasa allak bullak, insanlar öğrencisini okutamiyorlar. Emekli evine bakamıyor. Küçük esnafı yıllardır bitirdiniz. Dünyanın ürününü dışardan alıyoruz. Benzin ve mazotun fiyatı almış başını gitmiş. Diğer secimde feto teröristini bahane ettiniz oy aldınız. Bu seçim de de oy vermezseniz dış güçler bizi bitirecek peşindesiniz. Biraz akli olan yemez bu numaraları artık. Artik reisimizin bu seçimde malatya için daha ayrıntılı hareket etmesini sağlayacağız inşaallah. Malatya için tahminim Allah'ın izniyle akparti 3 mhp 2 chp 1'dir. Inanin bana ahmet çakır 4.sira da olsaydı meclise giremezdi. Kahtaliyla yer değişsinler çakır dışarda kalırdı. Bu ülke hiçbir zaman bu kadar gerilmemisti. Suriyelileri içimize sokarak iç huzurumuzu bozduk. Izlenen politikalar beni memnun etmediğinden oyum yanlışta olsa en azından ülkesini düşünen mhp yedir. Varsın orda boşa gitsin sıkıntı değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (5 yıl önce)
    Sayın bakanım akçadağ merkezin yolları 2 yıldır yapılmıyor. Umarım durumu görmüşsünüzdür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Ecevite gelince beceriksiz kendilerine gelince. Dış güç,faiz lobisi vs halbuki Ecevit hakkında hiçbir yolsuzluk iddiası da yoktu.Sunu kabul edin kendi istikbalinin için ülkeyi bitirdiniz.kim gelirse gelsin çıkış yoluda yok gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Tutturmussunuz bir dis guc, ust akil... Kardesim kim bunlar Amerika mi? Sanmam cunku en iyi muttefikimiz oldugunu sizler soyluyorsunuz. İngiltere mi? Sanmam cunku daha gecen 3 gun gorusup beraber adimlar atacaginizi soylediniz. Rusya mi? Sanmam cunku s 400 alimlarini yaparken bir cok anlasma daha imzalaniyor. Peki kim kardesimbu ust akil. 2001 krizinden sonra secim calismaei yapip ulke elden gidiyor biz secilmezsek kaos olur diyen sizler bugun kalkmis o zaman oynadiklari oyunu tekrar oynuyorlar diyorsunuz. Demek ki siz o gun oyun kurucularin istedigi gibi mevcut yonetimi al asagi edip iktidar oldunuz. Peki yerli fabrikalarimizi ist akil mi kapattiriyor. 16 senedir ulkeyi siz yonetiyorsunuz urettiginiz tek sey koca koca bina oldu. Uretim adina bir tek bir adim atilmadi. Urettigimizi iddia ettigimiz urunlerin makinasini bile ithal ediyoruz. Daha yazilacak cok sey var herkes herseyin cok iyi farkinda. Ama ceblerinden bisey cikmadikca bu millet ses cikarmiyor. Allah da bu milleti simdi ekonomi ile imtihan edecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • ZİBETRA (5 yıl önce)
    Yahu dalga mı geçiyorsunuz? Her kötü olayda suçlu "dış mihraklar!" "Milletim 'hayır' derse giderim" diyor. Millet "hayır" diyor, sonra da çıkıp "bunların kökü dışarıda" diyorlar, yani dalga geçiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Hadi hayırlısı ama ülkede sadece sorun dolar değilki saman İ ithal fasulye si ithal nohut u ithal mercimek ithal bin gibi a101 gibi mağazalardan ürün almayın sayın vatandaş gdo su bozuk ürünler var alayı ithal baklagiller inin sonra piyasada para yok vatandaş aç esnaf öldü Allah rahmet eylesin sonra kayısı sayın tüfek İ koskoca GÜMRÜK BAKANIYKEN KAYISIYA NE KADAR ÇARE OLSUN HİÇ BİRŞEY DEĞİŞMEDİ PİYASADA ÜRÜN YOK AMA ÜRETİCİNİN MALI YİNE PARA ETMİYOR BEN SADECE ŞUNU DERİM MALATYA DA SİYASİLER KENDİ YAKINLARINA KENDİ AKRABALARINA ÇALIŞIYOR MALATYALI ÖLMÜŞ YAŞAMIŞ KİMİN UMURUNDA BELEDİYELERE SIRF OY BANKASI OLAN NÜFUSU ÇOK OLAN AİLELER DEN SONRA KODAMANLARIN ZENGİNLERİN ÇOCUKLARINI DOLDURDUNUZ HAKETMEDİKLERİ HALDE OKUMAYI YAZMAYI BİLMEYEN ADAM MASKİ DE MASA BAŞINDA SAYIN BAKAN
    0
    0
    Yanıtla
  • Abidin (5 yıl önce)
    Her seçimde olduğu gibi yine ülkemize saldırıyorlar dış güçler ve maşaları fötö terör örgütleri yolunuz gelin TÜRKİYE oyunun farkında Malatya oyunun farkında reisi asla yanlız birakmayacaz cepheye askersiz yolla mayacaz neyapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüso (5 yıl önce)
    hani onlar muttefiklerinizdi? Kaddafiyi beraber hallettiniz. O zaman Clinton'la çak yapan kimdi?Davutoğlu degilmiydi?dış güçlerin gazıyla Esad ı Eser yaptınız. Suriye kan gölü oldu. Dış güçler Kraliçe Elizabeth değil mi? Daha dün yanındaydın. Eee.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin canbak (5 yıl önce)
    Hepimizin birlik olması gerek bana göre ha dolar 1 ₺ oluş ha 10₺ biz bir beraber olursak sırt sırta verirsek dolar 100₺ de olsa bize hiç bir şey olmaz SONUNA KADAR REİS SONUNA KADAR DEVAM !!
    0
    0
    Yanıtla
  • a.gür (5 yıl önce)
    EVET HAKLISINIZ DIŞ GÜÇLER KUZEY ÇEVRE YOLU İÇİN BAHÇELİ EVİMİ İSTİMLAK ETTİ .3 MİSLİ DÜŞÜK BEDEL ÖNERİYORLAR.DIŞ GÜÇLER SİZE SESLENİYORUM.VERDİGİNİZ FİATIN ÜÇ MİSLİNE VARSA SİZ BANA SATIN AYNI MEKANDA AYNI GÜZERGAHTA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Samet Bey (5 yıl önce)
    Arkadaşlar bir taraftan yastık altındaki dolarları değerlensin diye seviniyorlar. Diğer taraftan ise Reise saldırıyorlar. Oyuna gelmeyeceğiz İnadına Reis
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kerimoğlu (5 yıl önce)
    Her seçimde olduğu gibi kalıplaşmış söylemleri artık bir kenara bırakalım. Sandık psikolojisi siyasete dair tüm degerlerin üstündedir. Dolayısıyla Malatya'm başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere onun kanaat getirmis olduğu 6 vekili de meclise gondermek üzere en iyi şekilde bir karar verip oyunu kullanacaktır. Haydi Malatya'm Vakit Oyunları Bozma Vakdi...
    0
    0
    Yanıtla
  • aras (5 yıl önce)
    Ya her seçim aynı terane.memlekette sıkıntı olunca dış güçler.memleket iyi olunca Akp nin başarısı.Ben anlamıyorum bir kerede kabul edin kardeşim.evet bizim hatamız düzelteceğiz deyin.başaramadık deyin.ülkeyi yönetiyorsunuz ama hiçbir sorumuluğu kabul etmiyorsunuz.bu nasıl iş .kardeşim.sanki memleketi CHP yönetiyor.Bu millet size her makamı verdi.Ülkenin geldiği noktaya bak.İstikrar diye diye memleket ne hale geldi.sata sata bişeyde kalmadı elde.ülke battı batacak.ben den oy çıkmaz.millet ittifakına verecem ben
    0
    0
    Yanıtla
  • Mucit (5 yıl önce)
    Malatya da AKP 2 tane millet vekili çıkartırsa dua edin.Ama başkanlık %68 Reise.
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (5 yıl önce)
    Tüm fabrikaları satıp yerine avm yaptınız. Dış güçler mi dedi yapın diye. 16 yıldır sata sata bu hale gelmek kaçınılmazdı. Aklımızla dalga geçmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Memleket bitti sayenizde sizi biz Ankara ya neden yolladık siz ne yaptınız bir düşünün bu seçimde ak koyun kara koyun belli olacak hele halk kaç oy verecek sizlere merakla 24 Haziran seçimlerini bekliyorum bide tutturmuş sunuz dış güçler sizler iç güçler dik ve düzgün olsaidiniZ böylesi bir duruma ülkemizi düşürmezdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Marketteki uzum 10 lira olmus. Bunu dis gucler mi yapiyor? Yeter artik Akpyi bir sirkeleme zamani geldi. Hele bir de Cakir 3. Siradan aday yapilmis ya of of of.., 29 gun sonra akpye elveda diyecegiz insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Insanlar artik doydu kardesim yaa hatta okadar doydukki patladik artik neyse aç olanlar dinlesin ben almayayim
    0
    0
    Yanıtla
  • HAZARBEY (5 yıl önce)
    2 ADET YORUM YAPTIM ACABA FETOCUMU OLDUM????? KESİN İŞLERİNE GELMEYEN FÖTOCUUUUU OLUR
    0
    0
    Yanıtla
  • HAZARBEY (5 yıl önce)
    sayın bakanım siz ne iş yarıyorsunuz acaba seçim için dış güçler dolar ile oynuyor diyorsunuz SEÇİMDEN sonra dış güçler YOK mu dolar ile oynamayacak lar mı acaba YAPMAYIN ARTIK BEN 15 SENEDİR AKP PARTİSİ İÇİN MÜCADELE ETTİM HER ŞEY ORTADA ÖZNUR HANIMA SOYLE DÜZELTSİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (5 yıl önce)
    Dolar duserse sizin basariniz yukselirse dis gucler.. #yemezler
    0
    0
    Yanıtla