SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fındık İşi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:46:06
Fındık İşi
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 02 Mayıs 2014

Yapımı :2014 - Kanada ,  GüneyKore ,  ABD

Tür : Animasyon ,  Komedi ,  Macera

Süre: 86 Dak.

Yönetmen : Peter Lepeniotis

Oyuncular :  -

Seslendirenler : Brendan Fraser ,  Liam Neeson ,  Katherine Heigl ,  Will Arnett ,  Stephen Lang

Senaryo : Lorne Cameron ,  Peter Lepeniotis ,  Daniel Woo

Yapımcı : Mike Karz ,  Thom Chapman

Film Özeti

Suratsız bir sincap olan Sully ve onun fare arkadaşı Buddy güzel bir parkta rahat bir şekilde hayatlarını sürdürmektedir. Ancak günün birinde bir fındık soygunu sırasında başlarına olmadık işler gelir ve kahramanlarımız evlerini istila etmeye çalışan iki kemirgenle mücadele etmek durumunda kalırlar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız