SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fındıklı Beklendiği Gibi..

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:11:49
Fındıklı Beklendiği Gibi..
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeni Yasama yılının başlamasıyla birlikte 2 yıl süreyle İhtisas Komisyonlarında görev alacak milletvekilleri de belirlendi. Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’na, Cemal Akın Çevre Komisyonu’na, Mustafa Şahin ise Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine yeniden seçildiler. Milletvekili Çalık, komisyonda Başkanvekilliği görevini bu dönemde de sürdürecek. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba bu dönem İnsan Hakları Komisyonu'nda görev alırken, CHP Malatya eski milletvekili olan İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise yeniden Plan ve Bütçe Komisyonu'nda çalışacak.

Fındıklı Komisyonlarda Görev Almadı  

TBMM’de 2 yıldan beri Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığını yürüten Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı komisyonda yeniden görev almadı.

malatyahaber.com, Fındıklı'nın bu dönemde komisyonda görev almayacağını, bunun da hükümette Kurban Bayramı sonrası yapılacağı öne sürülen revizyonla bir bakanlık görevine atanabileceği şeklinde yorumladığını yazmıştı. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de TBMM İdari Amiri görevini sürdürmesi nedeniyle komisyonlarda görev almadı.

Ağbaba, Komisyon Değiştirdi  

Bu arada CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise Meclis İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyeliğine seçildi. Ağbaba son 2 yıldır TBMM Çevre Komisyonu Üyesi olarak görev yapıyordu.  

Aslanoğlu Bütçe Komisyonunda  

Öte yandan CHP Malatya eski Milletvekillerinden olan İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yine Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız