SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fındıklı Oğlunu Evlendirdi

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı'nın oğlu Yasin Fındıklı, Burcu Aydın ile dünya evine girdi. Fındıklı ve Aydın'ın nikah şahitliğini Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker yaptı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün Gölbaşı'nda bulunan sosyal tesislerinde düzenlenen nikah törenine, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Malatya milletvekilleri, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikah şahitliğini Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Çiçek, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Osman Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Güler yaptı.

Havai fişek gösterileri altında nikah defterine imza atan çiftlere mutluluklar dileyen Devlet Bakanı Başbakan Yardımcısı Cemil Çicek, evlilik müessesinin nikah altında birlikte sürdürülen bir hayat olduğunu belirterek, "Evlilik, karşılıklı sevgi ve saygıya,
fedakarlığa dayanan bir şeydir. Birlikte sürdürülen bir süreç olduğu için evlilik cüzdanını birlikte saklamak dileğiyle geline veriyorum" dedi.

Düzenlenen nikah törenin ardından Yasin ve Burçu çifti konfetiler eşliğinde dans etti. Çok mutlu olduğunu belirten Burcu Aydın, "Allah birbirini seven herkesi bizler gibi mutlu etsin. Çok heyecanlıyım. Ama bu heyecanım güzel ve mutlu bir heyecanlılık" dedi.

Çok heyecanlı olduğunu belirten Yasin Fındıklı, mutlu olduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız