SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fındıklı'nın Kardeşi Elazığ'a

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı'nın İskenderun'da görev yapan kardeşi Sadi Fındıklı (fotoğrafta), Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı.

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün, bu görevi sürdüren Sedat Acar'ın AKP'den Elazığ belediye başkan aday adayı olarak istifa etmesiyle boşalmıştı. Ancak, AKP Elazığ'da mevcut başkan Süleyman Selmanoğlu'nu aday gösterince Acar'ın yeniden görevine dönmek istediği ancak yerine İskenderun'da Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapan Sadi Fındıklı'nın atamasının yapıldığı bildirildi. Elazığ'daki bu atamaya Saadet Partisi ve MHP İl Başkanları tepki gösterdiler.

Sadi Fındıklı'nın adı, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz'un görevden alınıp Gümüşhane'ye atanmasının ardından Malatya İl Müdürlüğü için geçmiş, ancak bu atama olmamıştı. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne halen şube müdürlerinden Ömer Dağdeviren vekalet ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız