SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Firardaki Tutuklu!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da uyuşturucu madde bulundurmak suçundan gözaltına alınan şahıs, jandarma ve mahkemede kendisini başka bir isimle tanıtarak, tutuklanınca o isimle cezaevine girdi. Ancak sahte isim kullandığı, cezaevi firarisi olduğu sonradan ortaya çıktı.

Battalgazi ilçesindeki Fırat Tren İstasyonu'nda uyuşturucu madde bulundurmak suçundan jandarma ekiplerince yakalanarak Malatya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konan, soruşturma ve mahkeme safhasında kendisini H.I. (35) olarak tanıttan şahısın asıl ismi sonradan ortaya çıktı.

Asıl ismi B.G. (27) olan şahısın, yapılan araştırmasında cezaevi firarisi olduğu ve 4 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Şahıs hakkında bu kez "Resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyanda bulunmak" iddiasıyla soruşturma açıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız