SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Firari Başkan Değiştirildi

A- A+ PAYLAŞ
 
İlaç Yolsuzluğu Operasyonu'na adı karışan ve ilk dalgada gözaltına alındıktan sonra 50 bin lira kefaletle salıverilen, ancak savcının itirazı üzerine hakkında tutuklama kararı verilince kayıplara karışan ve halen firarda olan Bülent Köse'nin (fotoğraftaki), Malatya Eczacı Odası başkanlığından ve yönetiminden istifa ettiği, Malatya Eczacı Odası'nda başkanlığa Tahir Özelçi'nin getirildiği bildirildi. 
 
Eczacı Odası Yönetim Kurulu, yapılan görev değişikliğine ilişkin şu açıklamayı yaptı:
 
"Oda Başkanımız Ecz Bülent Köse’ nin yönetim kurulu ve oda başkanlığından istifa etmesinden dolayı yönetim kurulu 1. Sıra yedek üyemiz göreve davet edilmiştir. Yeni üyemizinde iştiraki ile yönetim kurulumuz 13.07.2011 tarihinde toplantısını gerçekleştirmiş olup yönetim kurulu başkanlığına Ecz Tahir Özelçi oy birliğiyle seçilmiştir. Yönetim kurulu yeni görev dağılımı aşağıdaki gibi şekillenmiştir. 
 
Başkan: Ecz. Tahir Özelçi
Genel Sekreter: Uzm. Ecz. M. Fatih Aydoğan
Sayman: Ecz. Umut Uyumlu
Üye: Ecz. Sema Özpolat 
Üye: Ecz. K. Kader Akdağ
 
İlimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde 7 gün 24 saat kesintisiz ilaca ulaşım hizmeti veren eczacılarımız bu hizmetlerini kalitesini sürekli arttırarak vermeye devam edecektir.Eczacılarımızın önceliği hastalarına birinci sınıf sağlık danışmanlığı hizmeti vermek olacaktır. 
 
Vatandaşın sağlığının eczacı için önemli olduğunu, hasta sağlığı açısından eczacının bir güvence olduğunu, ancak eczanede ve eczacının danışmanlığında alınan sağlık ürünlerinin güvenilir olduğunu birkez daha önemle vurguluyoruz. Eczacılığın sadece ticarete indirgenmeyecek kadar halkımız tarafından moral değeri yüksek bir meslek olduğu açıkça ortadadır. 
 
Songünlerde meslektaşlarımızla ilgili olumsuz gelişmelerin yaşandığı hepimizin malumudur. Konu yargıya intikal etmiştir. Konuyla ilgili bizim yorum yapmamız doğru olmayacağı gibi başkalarınında kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmasıda abesle iştigalden başka birşey olmayacaktır. Bizim bu konudaki tek temennimiz adaletin hızlı tecelli etmesi, biran önce suçlu ile suçsuzun birbirinden ayrıştırılması ve kamuoyunun aydınlatılmasıdır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız