SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Firari Damat Yakalandı

0
Güncellendi - 2016-04-26 00:21:58
Firari Damat Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

  • Polis, Çöşnük'te kayınpederini vuran şahıs ile cinayetten 31.5 yıla hükümlü bir firariyi yakaladı.

Çöşnük’te meydana gelen olayda, cadde üzerinde kayınpederine silahlı saldırıda bulunarak yaralayan damat 3 gün sonra polis ekiplerince yakalandı.

Olay, geçtiğimiz 23 Nisan Cumartesi günü Çöşnük Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi üzerinde meydan gelmişti. Aile içi husumetten dolayı, 30 yaşlarındaki Davut E. adlı şahıs, kayınpederi olan Hüseyin Canyer’e (64) tabanca ile ateş açarak dizlerinden yaralamıştı. Yaralı Hüseyin Canyer, ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, saldırgan damat ise kayıplara karışmıştı.

Battalgazi İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri, silahlı saldırgan Davut E.’yi 3 gün sonra suç aleti silah ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliyle ilgili soruşturma sürüyor.

CİNAYETTEN HÜKÜMLÜ FİRARİ YAKALANDI..

Bu arada, Sivas’ta işlemiş olduğu cinayetten dolayı 31 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü, Malatya’da yakalandı.

Alınan bilgiye göre; Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Bürosu ekiplerince yapılan bir çalışma sonucunda Sivas’ta işlemiş olduğu bir cinayet suçundan dolayı 31 yıl 6 ay hapis cezası bulunan G.B. (55) adlı firari yakalandı.

Adli makamlara sevk edilen G.B., tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi’ne teslim edildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız