SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Firari Gaspçı Polisi Görünce!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da silahlı gasp suçundan 14 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan genç, kendisini yakalamak isteyen polislerden kaçmak istedi. Polislerin uyarı ateşi açtığı genç girdiği apartmanda korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi İnfaz Büro ekipleri, silahlı gasp suçundan Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilmiş olan kesinleşmiş 14 yıl 7 ay hapis cezası bulunan Rauf T. adlı zanlıyı bugün saat 15.00 sıralarında Fuzuli Caddesi çıkışı Kernek Parkı civarında görerek yakalamak istediler.

Ekipleri fark eden zanlı kaçarken, polisler havaya 1 el uyarı ateşi açtı. Uyarı ateşine rağmen durmayarak kaçan zanlı yaklaşık 150 metre ilerideki Üçgen Park yanında bulunan Alper Apartmanı'na girdi. Şahısın apartmana girdiği ihbarını alan polisler de bina içerisine girdi.

Apartmandaki arbede esnasında seslerden dolayı apartman sakinleri korkudan dolayı pencere ve balkonlara çıktılar. Yakalanan şahıs ekip aracına bindirilerek, önce Devlet Hastanesi'nde kontrolden geçirildi, ardından da Asayiş Şubesi'ne götürüldü.

Öte yandan, apartman sakinlerinden bir kadın, pencereye çıkarak, diğer komşularına apartman kapısını sürekli kapatmaları konusunda uyardı. Yaşlı kadın 'Ödümüz koptu ne ola" diyerek tepki gösterdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız