SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Firari Şarkıcı Malatya'da Yakalanmış

A- A+ PAYLAŞ

İzmir Bornova’da inşaat işleri yapan Ramazan Aktaş (54), 2006 Ağustos’unda bir dere yatağında tabancayla öldürülmüş olarak bulundu.

Aktaş’ın para ve cep telefonunun alındığı saptandı. Olay yerinde bulunan sigara izmaritleri incelemeye gönderilirken, olay gecesi bölgede görülen 34 DPH 23 plakalı otomobilin sahibinin Yıldız Karabulut (32) olduğu belirlendi. Otomobil olaydan 6 gün sonra kaza yaptı ve Bornova’da bir tamirhaneye götürüldü. Jandarmalar, otomobilin kül tablasında da sigara izmaritleri buldu. DNA testiyle, olay yerindeki ve otomobildeki izmaritlerde bulunan tükürük izlerinin aynı kişilere ait olduğu saptandı.

Parası için öldürmüşler

Aktaş’ın cep telefonuyla en son görüştüğü kişi olan ve gece kulüplerinde şarkı söyleyen Yıldız Karabulut, Malatya’da yakalandı. Birlikte yaşadığı Engin Akkuş (35) ve kuzeni Aykut Işık’ın da olaya karıştığı anlaşıldı. Işık yakalanırken, Akkuş’un asker kaçağı olduğu için askeri cezaevinde yattığı belirlendi. Yıldız Karabulut’un sık sık kendisini izlemeye gelen ve zengin olduğunu düşündüğü Ramazan Aktaş’la otomobilde buluştuğu, olay yerine gelen Engin Akkuş ve kuzeni Aykut Işık tarafından Aktaş’ın tabancayla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız