SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Firarilerden Biri Teslim Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da geçtiğimiz Kurban Bayramından 1 gün önce birahanede 4 kişini öldürülmesi olayında aranan 2 kardeşten 1’si teslim oldu.

Cezmi Kartay Caddesi’nde geçtiğimiz Kurban Bayramı arefesinde bir birahanenin işletmecisi, emekli öğretmen 60 yaşındaki Seydi Battal Kılınç, 36 yaşındaki oğlu Erdal Kılınç, 49 yaşındaki kayınbiraderi Mustafa Kılınç ile 35 yaşındaki birahane çalışanı Hasan Tecimer tabanca ve bıçakla vurularak öldürülmüşler, Durmuş Özdemir ve Mehmet Arif Ergin de ağır yaralanmışlardı.

Olayın asıl şüphelisi olarak aranan firari kardeşlerden 30 yaşındaki Ömer B. Adliye binasındaki polis noktasına giderek teslim olurken, olayda 4 kişiyi öldüren silahı kullanan diğer firari şüpheli 31 yaşındaki Bekir B.’nin ise aranmakta olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız