SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fırat Bölge Gümrüğü Malatya'ya.."

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün kurulduğunu belirterek, bu bölgeye Kahramanmaraş, Sivas ve Elazığ'ın bağlandığını bildirdi.

Tüfenkçi'nin konuya ilişkin açıklamasını içeren AKP Basın Bülteni şöyle:

"Gümrük ve Ticaret Bakanlığının taşra teşkilatında Malatya ilinde, Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge müdürlüğü, bu bölge müdürlüğüne bağlı olarak Kahramanmaraş, Sivas ve Elazığ illerinde de il müdürlükleri kurulmuştur.
 
Bölge müdürlüğü kapsamında yer alan diğer müdürlükler de şu şekilde sıralanıyor: Malatya, Kahramanmaraş, Sivas ve Elazığ gümrük müdürlükleri, Malatya gümrük muhafaza kaçakcılık ve istihbarat müdürlüğü, Malatya tasfiye işletme müdürlüğü ve Malatya personel müdürlüğü.
 
AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
Doğu batı, kuzey güney kavşağında yer alan Malatya ilimizde Fırat Gümrük ve Ticaret müdürlüğünün kurulması ticareti ciddi anlamda geliştirecektir. Malatya’nın bütün yönleri ile gelişip,kendine yetebilen kompleks bir şehir olabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor.
 
Bu anlamda bölge müdürlüklerinin ilimize kazandırılmasında büyük çaba sarf eden bütün milletvekillerimize  ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız