SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fırat Kolejliler Buluştu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın ilk koleji olarak faaliyette iken yüzlerce mezun veren Fırat Koleji'nin mezunları 3 günlük program çerçevesinde bir araya geldiler.

Her yıl İstanbul'da yapılan Fırat Koleji mezunları gecesi bu yıl alınan kararla Malatya'da yapıldı. Yaklaşık 65 kişinin katıldığı mezunlar 3 gün boyunca yaşadıkları mahalle ve evleri gezerek eski kolejlerini ziyaret ederek hatıralarını canlandırdılar.

Mehmet Buyruk Caddesi'ndeki Jandarma Alay Komutanlığı'nın kullandığı binada 60'lı yılların başında kurulan Fırat Koleji 70'li yılların başında kapandı. Bu süre zarfında yüzlerce mezun veren Fırat Koleji mezunları dostluk bağlarını koparmadan her yıl geleneksel olarak bir araya geliyorlar.

Organizasyonu tertipleyen Mustafa Kutan ve Orhan Sarıoğlu, "Fırat Koleji'nden mezun arkadaşlarımızla her yıl geleneksel olarak biraraya geliyoruz. Bu yıl ise farklı olarak arkadaşlarımız Malatya'da yapmayı uygun gördüler. Çok da isabetli oldu. Ulaşamadığımız arkadaşlarımıza diğer arkadaşlarımızdan telefon ve maillerini alarak 2010 yılındaki organizasyonumuzda daha kalabalık olarak biraraya gelmek için çalışacağız" dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız