SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fırat Tıp'tan Malatyalı 7 Mezun..

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 17. dönemde verdiği 89 mezun arasında, Malatyalı 7 öğrenci de bulunuyor.

MEZUNİYET TÖRENİ..
FÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 10.00'da başlayan mezuniyet törenine, Vali Dr. Kadir Koçdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Behiç Şahin, Rektör Vekili Prof. Dr. Harun Özer, Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Abdul Baki Türkoğlu, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adem Kızılkaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erkin Oğur, Prof. Dr. Fikret Tümen, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, üniversite akademik ve idari personeli, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özge Ardıçoğlu, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak, dürüst ve mesleğinin bilincinde hekimler yetiştirmeyi amaç edindiklerini ifade ederek, genç hekimlere hayatları boyunca büyük görevler düştüğünü söyledi.
Mezun olan öğrenciler adına bir konuşma yapan Tıp Fakültesi dönem birincisi Dr. Elif Betül Türkoğlu ise, Fırat Üniversitesi'nde Avrupa Birliği (AB) kriterlerine uygun bir eğitim aldıklarını ifade ederek, şartlar ve kurallar ne olursa olsun ülkenin her yerinde genç hekimler olarak görev yapacaklarını söyledi.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2004-2005 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni, mezun olan genç hekimlere diplomalarının ve çeşitli hediyelerin verilmesi ve Üniversite Devlet Konservatuarı'nın verdiği bir konser ile sona erdi.

7 MALATYALI..
Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 17'nci dönem mezunları arasında Malatyalı 7 doktor da bulunuyor.

Bu yıl Tıp Fakültesi'nden mezun olan Malatyalı 7 genç doktorun isimleri şöyle:

Dr. Tuğba Karaca, Dr. Tuğba Çobanoğlu, Dr. Emine Tuba Özceyhan, Dr. Mürşit Dinçer, Dr. Ahmet Uçar, Dr. Emir Burak Yüksel ve Dr. Songül Güngör..

FOTOĞRAFLAR: (Üstteki) Malatyalı mezunlardan Dr. Tuğba Karaca, (Alttaki) Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunlarından bir grup.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız