SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da MAFSAD Sergisi

0
Güncellendi - 2019-11-09 01:30:01
Elazığ'da MAFSAD Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen Come and Join Us/Gel Katıl Bize projesi çerçevesinde Elazığ Fırat Üniversitesinde, 5-8 Kasım 2019 tarihleri arasında,  “Doğa Bize Kalsın” temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu-TFSF tarafından da desteklenen proje kapsamında fotoğraf eğitimleri, geziler, sergiler, fotoğraf çalıştayı, yurt dışı yurt içi çalışma ziyaretleri,   fotoğraf sunum söyleşileri ve okullarda doğa ve suyla ilgili bilinçlendirme faaliyetleri gibi birçok etkinlik gerçekleştiriliyor.

MAFSAD Başkan yardımcısı Yılmaz Konuk yaptığı açıklamada proje kapsamında ilgi çeken önemli faaliyetlerin  başında fotoğraf eğitimlerinin  geldiğini, düzenledikleri bu eğitimlere liseli ve üniversiteli öğrencilerin katıldığını, eğitimlerinin ardından bu öğrencilerin ve MAFSAD üyelerinin çektiği fotoğraflardan oluşan 40 fotoğraflık bir sergi hazırladıklarını söyledi. Dernek Başkan Yardımcısı Yılmaz Konuk sergiye fotoğraflarıyla destek veren herkese teşekkür etti.

MAFSAD Başkanı İnan Orhan Gel Katıl Bize adlı proje kapsamında açtıkları sergi için desteklerini esirgemeyen Fırat  Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ali Nihat Ulukent’e ve sergiye ev sahipliği yapan  Fırat Üniversitesi yetkililerine teşekkür etti.  Fotoğrafların, Elazığ’la birlikte 10 ilde daha sergileneceğini söyleyen Orhan, bu fotoğraflarla, insanın doğa üzerinde yarattığı tahribatı anlatmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız