SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FIRATSİFED Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:08:06
FIRATSİFED Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) Yönetim Kurulu toplantısı Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ( MASİAD) ev sahipliğinde yapıldı. 

Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu FIRATSİFED Başkanı Yahya Alper Bektaş, toplantı öncesinde basına kısa bilgi verdi. TRB-1’in bölge olarak önemli bir konumda olduğunu söyleyen Bektaş, “FIRATSİFED Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl bölgesi ve yakın çevresinde faaliyet gösteren, ortak ilke ve hedefleri benimseyen, kuruluş amaçları aynı sanayici ve işadamları derneklerinin ortak sesi olarak bölgesel, sektörel ve ulusal ekonomik politikaların oluşturulmasına katkıda bulunmak, bölgesel ve sektörel kalkınma vizyonları geliştirerek uluslararası entegrasyona ve rekabet gücünün artırılmasına yardımcı olmak, projeler geliştirmek, iş dünyasını ilgilendiren sorunları ve çözüm önerilerini kamuoyuna, yetkili kurumlara duyurmak, üyeleri arasında güç birliği sağlayarak ortak çalışma zemini oluşturmak amacıyla kurulan bir federasyondur” dedi.

Toplantıda yeni dönemde açıklanan teşvikler ve yapılması planlan projeler görüşüldü. TRB-1 bölgesi için yapılabilecekleri masaya yatırdı. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Toplantıya, FIRATSİFED Başkanı Yahya Alper Bektaş, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Güngör, Prof.Dr.Yasemin Açık, Mustafa Gökçe, Göknur Aktay, Yusuf Zeki Kılışçı, Ferhan Yusufoğlu ,Giray Alp Gültekin, Banu Algül Şeftalicioğlu ve Genel Sekreter Birsen Balbay katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız