SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fırıncı Cinayetinde Gözaltı Yok

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece, İsmetiye Mahallesi Söylemezoğlu Sokağı'ndaki evi yakınında uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen 44 yaşındaki fırıncı Nurettin Karadağ'ın katil ya da katillerinin belirlenmesine yönelik çalışmalar sürerken, şu ana kadar olayla ilgili herhangi bir gözaltı olmadığı öğrenildi. Bu arada, Cuma günü akşam saatlerinde Kanalboyu'nda ailevi nedenlerle tartıştığı damadını tabancayla ağır yaralayan kayınpeder de tutuklandı.

FIRINCI CİNAYETİ..
Cezmi Kartay Caddesi'nde fırını bulunduğu öğrenilen Nurettin Karadağ, geçtiğimiz hafta Cuma gecesi 23.00 sıralarında İsmetiye Mahallesi Söylemezoğlu Sokağı'ndaki evine giderken, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti.

Başına isabet eden kurşunla öldüğü bildirilen Karadağ'ın vurulduğu yerde 4 adet 9 mm. çaplı boş mermi kovanı bulunmuştu.

Olayla ilgili soruşturmanın polis tarafından sürdürüldüğü, Fırıncının işyerinden birlikte çıktığı, son olarak görüştüğü 4 şahsın ifadelerine başvurulduğu, ancak katil ya da katiller konusunda herhangi bir saptama olmadığı öğrenildi.

KAYINPEDERE TUTUKLAMA..
Öte yandan, geçtiğimiz Cuma akşam saatlerinde, ailevi nedenlerle aralarının açık olduğu öne sürülen damadı akaryakıtçı işadamı Bülent Yiğitcan'ı tabancayla ağır yaralayan ve daha sonra polise teslim olan emekli astsubay Müslüm B. tutuklandı.

Bülent Yiğitcan, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, olaydan sonra Adliye'ye giderek buradaki nöbetçi polislere teslim olan Müslüm B.'nin; sırtından, karnından, sol bacak ve sol kolundan yaraladığı damadıyla aralarında husumet bulunduğunu, damadının kendisinin yakasını tutarak hakaret ettiğini öne sürdüğü, bunun üzerine korkutmak için yere doğru tabancasını ateşlediğini iddia ettiği öğrenildi. Müslüm B.'nin olayda kullandığı Kırıkkale marka 9 mm. çaplı ruhsatlı tabancaya el konurken, olay yerinde de 7 adet 9 mm. çaplı boş kovan bulunmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız