SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fırıncılar Odası'nda Başkan Değişti

0
Güncellendi - 2018-01-15 19:27:42
Fırıncılar Odası'nda Başkan Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fırıncılar, Unlu Maddeler ve İmalatçılar Odası’nın 3 adayın katıldığı genel kurulda odanın bir önceki dönem eski başkanı Mehmet Büyükelçi başkanlığa seçildi.

Malatya Fırıncılar, Unlu Maddeler ve İmalatçılar Odası’nın 2018 yılı genel kurulu Esnaf Sarayı Ebubekir Zorlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.  MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Esnaf Odaları başkanları ve Oda üyeleri katıldı.

Genel Kurulda mevcut başkan Mustafa Avşar, Oda’nın bir önceki dönem başkanı Mehmet Büyükelçi ve Şenol Ölmez aday oldular.

Her üç aday da bir birlerine başarılar dilediler.

Seçim sonucunda odanın bir önceki dönem başkanı Mehmet Büyükelçi 165 oy alarak başkan seçilirken, Mustafa Avşar 75 ve Şenol Ölmez ise 51 oy aldı.

Mehmet Büyükelçi başkanlığındaki Malatya Fırıncılar, Unlu Maddeler ve İmalatçılar Odası’nın yönetim kuruluna İnan Tokdemir, Tuncay Özcan, Servet Bingöl, Aydın Apak, Derviş Özdil ve Mehmet Bigüncan seçilirken, Denetim Kurulu’na ise A. Kadir Taşan, Basri Sarıtaş ve Barış Bereket getirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Oktay (5 yıl önce)
    Başkan Zaviye Mahallesinde Fırınlar ekmeğe zam yapmış durumda şuan 1.25 fiyattan satılıyor lütfen bir çözüm bulun
    0
    0
    Yanıtla