SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fırsat Bulup İlettik'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı. Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda, Meclis Başkanı Sami Payza'nın başkanlığında düzenlenen meclis toplantısında konuşma yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Hasan Hüseyin Erkoç, önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya ziyaretini değerlendirdi.

Başbakanın geçen yıl temelini attığı 32 fabrikanın açılışını 23 Haziran günü yaptığını belirten Erkoç, "Başbakanımızın organize sanayideki açılış töreninde fırsat bulup sorunlarımızı da ilettik. 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapısına destek verileceği sözünü aldık. Ayrıca, imaj yolumuz olan hava alanını yolunun biran önce tamamlanması için ilgi istedik"dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yılı eğitim yılı ilan ettiklerini hatırlatan Erkoç, "Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) ile yapılan anlaşma gereği 16 eğitim semineri düzenledik. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler (KOBİ) üzerinde eğitim çalışmalarını yoğunlaştırdık. İşletmelerin pazarlama, finansman, danışmanlık ve rekabet imkanlarını arttırmak için çaba gösteriyoruz"diye konuştu.

Erkoç, 11-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 15. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali'ne katılmaları için bölge ticaret ve sanayi odalarını davet ettiklerini, onlara stand vereceklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız