SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fırsat Verildi, Başardılar

0
Güncellendi - 2019-02-15 04:37:28
Fırsat Verildi, Başardılar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu(TOSSFED) tarafından 10-12 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Yavuz Kocaömer 1. Bölge Masa Tenisi Bölge Şampiyonasına katılan ve başarılar elde eden Özel sporcular Vali Aydın Baruş’u ziyaret ettiler.

Yarışmada 137 kulübü temsilen 227 Özel Sporcunun katıldığı yarışmada Malatya'yı temsilen yarışmaya katılan, Malatya Valiliğinin destek verdiği “Fırsat Verirseniz Başarır” projesi kapsamında Sessiz Adımlar Spor Kulübü tarafından hazırlanan özel sporcularımız 3 Altın Madalya, 2 Gümüş Madalya ve 1 Bronz Madalya olmak üzere toplam 6 Madalya ile döndüler.

Yarışmada ödül alan özel çocuklara hediyeler veren Vali Baruş, özel çocukların eğitmenlerini ve ailelerini tebrik ederek başarılarının devamı diledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız