SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fırsat Verilmemeli'

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:03:27
'Fırsat Verilmemeli'
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, “Toplumun bütün kesimlerini sokağa çekmek isteyecek provokatörlere fırsat verilmemelidir ”dedi.

Sendika binasında basın açıklaması düzenleyen Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Bingöl, İstanbul Gezi Parkı olaylarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Bingöl, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul Gezi Parkı’nda ağaç bahanesiyle başlayan eylemlerin demokrasiye, milli birlik ve beraberliği tehdit eder noktaya ulaşmasıyla eylemlerin amacından çıktığını, kalabalıkların içindeki masum eylemci vatandaşlarımızın sağduyu ile hareket ederek sokaktan çekilmelerini istemiştik. Neticede kamu ve özel araçları yakarak, kaldırımları sökerek, vatandaşların tamamının ortak kullanım alanlarını işgal ederek hak aranamayacağını da milletimizle paylaştık. Milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik, demokrasinin ve milli iradenin güçlenmesine yönelik hiçbir eylemde göremediğimiz örgütlerle işbirliği yaparak iş bırakan sendikalara karşın, bütün üyelerimiz milletinin hizmetinde olacaktır. Sağlık Sen olarak bütün üyelerimizle görevimizin başında olduğumuzu bir kez daha belirtirken, vatandaşlarımıza da sağ duyu ve sükunet çağrımızı tekrarlıyoruz. Toplumun bütün kesimlerini sokağa çekmek isteyecek provokatörlere fırsat verilmemelidir.”

“Gezi Parkı eylemleri amacını aşarak illegal örgütlerin gövde gösterisine ve demokratik yollarla işbaşına gelen hükümeti antidemokratik yollarla devirme eylemine dönüşmüştür” diyen Bingöl, açıklamasını özetle şöyle tamamladı:

“Bugün de KESK, DİSK, TMMOB, TTB ve TDB'nin içersinde yer aldığı beş örgüt bu eylemleriyle uluslararası darbecilerin değirmenine su taşıdıklarının farkına varmalıdırlar. Grev çağrısı yapanlara, geçmişten ders almalarını, darbe ve kargaşa ortamlarından en fazla emekçi kesimin zarar gördüğünü hatırlatıyor emperyalist güçlerin ve içerideki kirli odakların değil, milletin ve kamu çalışanlarının yanında yer almaları çağrısında bulunuyoruz. Sağlık Sen olarak ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için mücadele kararlılığımız sürecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız