SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fırsat Verin Hesap Soralım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:48:32
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu, AKP iktidarında Malatya’nın siyasal ve ekonomik olarak büyük sıkıntılar çektiğini belirterek “Malatyalı perişan. Sosyal,  siyasal ve ekonomik, her anlamda perişan.  Fırsat verin,  bütün bunların hesabını hep birlikte soralım” dedi.

MHP’li milletvekili adayları seçim çalışmalarını çeşitli ziyaret ve toplantılarla sürdürüyor. 

İl Sağlık Müdürlüğü ve İnönü Kapalı Çarşısı esnafını ziyaret eden adaylar, esnafın sorunlarını dinledi.  Burada bir açıklamada bulunan MHP Malatya 1. Sıra adayı Şinasi Kazancıoğlu "Malatyalı perişan, Sosyal, siyasal ve ekonomik anlamada perişan. Bütün Malatyalılara sesleniyorum, birlikte hesap soralım" dedi.

“Rant peşinde AVM’ler kuruluyor”

Ülkenin ekonomik bir sefalette sürüklendiğini söyleyen Milletvekili Adayı Kazancıoğlu "Hükümet ve yerel yöneticiler esnafı bitirmek için elinden geleni yapıyor. Rant peşinden yeni AVM' ler kuruluyor. Kamu binaları, fabrikalar sökülüyor yerine AVM'ler kuruluyor. Avm'lerde tabii gerekli ama yerel esnafı da düşünerek düzenlemelere gidilmelidir. Esnafın durumu çok perişan yağmurlu bir hava var dışarıda, normalde böyle bir havada buranın dolması lazım. Ama çoğu esnaf bu saate kadar daha siftah bile yapamamış. Nedeni çok açık çünkü insanların parası yok. Alışveriş yapacak maddi imkâna sahip değil” diye konuştu.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise Milliyetçi Hareket partisinin yağmur çamur demeden 1 Kasım seçimlerine hazırlandığını söyleyerek “ Gezdiğimiz her yerde gördüğümüz manzara aynı. Her yerde dert derde binmiş. Kapa çarşılı esnafını bugün gezdik. Burada da aynı sorunları dinledik. Ama insanımız şuna inansın bütün sorunların çözümü  vardır.  Sorunların çözüm adresi de MHP'dir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız