SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fırsat Vermemek Sevindirici'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:07:16
'Fırsat Vermemek Sevindirici'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Aldığımız galibiyetle önümüzü daha rahat görüyoruz" dedi. 

Yeşiltepe Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Tekin, zorlu maçtan 3 puan çıkardıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Tecrübeli teknik adam, yer yer oyundan düşmelerine karşın Şehit Kamil Belediyespor'u son dakikada buldukları golle 1-0 yendiklerini anımsatarak, "15 günlük bir arayı çok iyi değerlendirdik. Fakat futbolcularda bir yorgunlu oldu. O açıdan bu maç bizim adımıza çok önemliydi. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Moral ve motivasyon açısından 3 puan bizi çok mutlu etti. Zaman zaman maç içinde sıkıntılarda yaşadık. O yorgunluğu üzerlerinden daha atamamışlar. Bu galibiyetten sonra o yorgunlukta ortadan kalkmış olacak. Sevindiğim noktalardan biride bu takıma burada bir gol pozisyonu vermememiz. O savunma anlayışımızdaki dikkat ve rakibe fırsat vermemesi sevindiriciydi. Bunun yanında da yine gol pozisyonlarında sıkıntı yaşadık. Bunu da yorgunluğa bağlıyorum. Ama sonucunda da biraz daha gayretli olabilirdik. O yönden biraz sıkıntı yaşadık. Hem fiziksel güç açısından hem de moral açısından çok anlamlı oldu. Önümüzü artık çok rahat görüyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız