SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fırsat Vermeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:14:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve Partinin MKYK Üyesi Öznur Çalık, “AK Parti iktidarları olarak şimdiye kadar vesayet altına girmedik, bundan sonra da girmeyiz” dedi.

Öğretmenevi’nde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle medya mensuplarına kahvaltı veren Milletvekili Öznur Çalık, 11 yılda yaptıklarını da sinevizyon eşliğinde anlattı.

Konuşmasında basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Çalık, “Basında çalışanların yıpranma payı kaldırılmıştı. AK Parti iktidarı tekrar getirdi. Sayın Başbakanımızın dediği gibi ‘biz beraber yürüdük bu yollarda.’ Basın mensubu arkadaşlarla da birçok programda beraber oluyoruz” diye konuştu.

Çalık, basın mensuplarına yaptıkları icraatları kamuoyuna duyurdukları için teşekkür etti.

“AK Parti iktidarları olarak şimdiye kadar vesayet altına girmedik, bundan sonra da girmeyiz” deyip, son günlerde AK Parti iktidarına yönelik operasyonlara temas eden Çalık, “11 yıldır AK Parti iktidarları çok önemli icraatlara imza attı. Önümüze kesmek isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz. Çünkü biz gücümüzü milletimizden aldık” şeklinde konuştu.

Malatya’ya 11 yılda AKP iktidarları tarafından 8 milyar TL’lik yatırım ve destek verildiğini söyleyen Çalık, eğitimden sağlığa, ulaşımdan enflasyonun düşürülmesine, faizlerin düşürülmesinden demokratik adımlara kadar yapılan birçok icraatlardan da söz etti.

Programa katılan AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de selamlama konuşmasından sonra başka bir programı olması nedeniyle kahvaltıdan ayrıldı. Kahvaltılı programa AKP İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız