SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fırsatı Hizmete Dönüştüreceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:28:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Büyük şehir fırsatını, daha fazla hizmete dönüştürmek istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Arguvan ve Arapgir ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak Arguvan ilçesini ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İlçe Başkanlığına giderek istişarelerde bulundu. AKP  Arguvan İlçe Başkanı Kudret Kılıç’tan, Arguvan ilçesinin sorunlarıyla ilgili bilgiler alan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vatandaşlarla da sohbet etti.

Başkan Çakır daha sonra Arapgir ilçesine geçerek, AKP  İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümer ve partililer tarafından karşılanan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu da ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, büyükşehir statüsünün çok iyi fırsatlar ve imkanlar sunduğunu belirterek, iyi ve sağlıklı bir planlamayla bu fırsatları hizmete dönüştürmek istediklerini söyledi.

Büyükşehir sürecini seçim süreci olarak görmediklerini, asıl amaçlarının sağlıklı planlamayla sorunları çözmek olduğunu vurgulayan Başkan Çakır, “Biz görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Şehrimizin kalkınması için yapmaya da devam edeceğiz. Büyükşehir sürecinde hizmet akışının nasıl sağlanacağına dair planlamalar yapıyoruz. Hizmetleri vatandaşlarımıza kısa sürede ulaştırmak için belediyedeki bütün teknik arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyor. Planlamalar bittiğinde el birliğiyle ilçelerimizi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz” dedi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın, Malatya’ya önemli hizmetler yaptığını söyledi.

Malatya halkının emanetini Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın iyi taşıdığını vurgulayan Cömertoğlu, “İş yapmak zor, eleştirmek kolay, zor şartlara rağmen Belediye Başkanımız Ahmet Çakır güzel hizmetler yaptı. Bu bir ekip işi, ekip çalışmasıyla uzunca bir yol kat etti. Büyükşehir süreci bambaşka, Başkanımız 1 yıldır bu sürece hazırlanıyor. İlçe ilçe, belde belde gezerek taş üstüne taş koymaya çalışıyor. Onun bu çabasını takdir ediyor, başarılar diliyorum. Bizim de amacımız bu süreçte destek olabilmektir. Bu amaçla ilçemize geldiği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız