SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fırsatları Değerlendiremedik'

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Bucaspor kendi sahasında oynadığı Yeni Malatyaspor maçında 2-1 galip ayrıldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, kupa maçında genç oyuncuları ve ligde kadroda yer alamayan oyuncuları oynatıp onları motive etmek istediklerini belirterek, "Karşılaşmanın 3. dakikasında 10 kişi kaldık daha sonra penaltı golü oldu. Bunlar oyun dengemizi bozdu. Ancak oyuncularım çok iyi mücadele etti. Futbol bu, kazanmak güzel şey. Bu maçı kazanmamızın çok büyük katkıları olacaktır. Genç oyuncuları oynatırsanız, oynarlar. Galibiyete çok sevindim. Ancak takım 10 kişi kalınca Kamil Ahmet Çörekçi'nin oyundan çıkmasına üzüldüm. Keşke 11'e 11 oynayıp, yenilseydik ve Kamil Ahmet oyundan çıkmasaydı" dedi.

Bu sonucun kendilerini motive edeceğini ifade eden Aybaba, "Bunun ligde sahaya yansıması için daha gayretli olmak lazım. Bizim herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu zor günleri ancak destekle atlatabiliriz. Ankaragücü maçında taraftarımızdan çok daha fazlasını bekliyoruz. Bizim iyi sonuçlar almamıza bütün İzmir'in ihtiyacı var" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Süleyman Kale, İzmir'e galibiyet için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını söyleyerek, "Rakibimizin 10 kişi kalmasına rağmen elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Üzgünüz, rakibimizi kutluyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor'lu futbolcu Mehmet ise mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade ederek, "İyi mücadele ettik pozisyonlarda bulduk ama değerlendiremedik. Bucasporu tebrik ediyorum eksik kalmalarına rağmen iyi bir mücadele örneği gösterdiler" şeklinde görüş belirtti.

Öte yandan Yeni Malatyaspor takımının teknik direktörlüğüne maçı protokol tribününde izleyen eski Galatasaray'lı futbolcu Vedat İnceefe getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız