SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fırtınanın Ortasında

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:48:37
Fırtınanın Ortasında
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 17 Temmuz 2015

Yapımı : 2015 - Avustralya

Tür : Dram

Süre: 112 Dak.

Yönetmen : Kim Farrant

Oyuncular : Nicole Kidman ,  Hugo Weaving ,  Joseph Fiennes ,  Sean Keenan ,  Nicholas Hamilton

Senaryo : Michael Kinirons ,  Fiona Seres

Yapımcı : Macdara Kelleher ,  Naomi Wenck

Film Özeti

Catherine Parker (Nicole Kidman) ve eşi Matthew Parker (Joseph Fiennes) Avustralya çöllerinin ortasındaki Nathgari adında bir kasabaya taşınır. Ancak hayatları, çocukları Tommy ve Lily'nin bir anda ortadan kaybolması ve hemen arkasından başlayan kum fırtınasıyla alt üst olur. Arama çalışmalarına, başta polis memuru David Rae (Hugo Weaving) olmak üzere kasaba halkı katılır. Çocukların hayatından duyulan endişe giderek artarken kasabalılar, Catherine ve Matthew'dan şüphelenmeye başlar. Bir yandan giderek yükselen boğucu sıcaklık, bir yandan kasabalıların tavırları ve çocuklarının yokluğu, Parker çiftini oldukça zor duruma sokacaktır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız