SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fıskiye Kazaları!..

A- A+ PAYLAŞ

Refüjlerdeki çimlerin sulanması için yapılan, ancak çimden çok yolu ıslatan fıskiye yüzünden bayan sürücünün otosu takla attı, sürücü yaralandı. Aynı nedenle bir oto daha takla attı.

YOLU SULAYAN FISKİYELER!..
Olay, saat 20.00 sıralarında Askeri Lojmanlar kavşağında meydana geldi. 34 yaşındaki Y.K. adlı bayan sürücü yönetimindeki 26..210 plakalı aracıyla giderken, ıslak zemin yüzünden aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti ve orta refüje çarpan araç takla attı. Bayan sürücü yaralandı.

İkinci ıslak yol kazası da, bu kaza yerine yakın bir bölgede 05.00 sıralarında oldu. 30 yaşındaki İ.A. yönetimindeki 44..435 plakalı otoyla giderken, ıslak zemin yüzünden otonun kontrolunu kaybetti ve orta refüje çarparak takla attı. Bu kazada da sürücü yaralandı.

Çevreyolu ve Karakavak’ı takibeden yoldaki refüjlerin çimenlerini sulamak amacıyla Malatya Belediyesi tarafından yaptırılan fıskiyeli sulama sisteminin “ayarsız” çalışması sonucu, bazı bölümlerde çimlerden çok yolu ıslatan su yüzünden, yoğun trafiğin de olduğu bu bölgede tehlike oluşuyor. Trafik ışıkları da yeşil dalga sistemine uygun olmayan bölgede özellikle ani frenlemeler yüzünden kazalar meydana geliyor.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu YİMPAŞ önünde 01.40 sıralarında 20 yaşındaki D.H., yol yapım çalışması nedeniyle yola konulan tabelayı fark etmeyerek motosikletiyle çarptı ve yaralandı.

Cirikpınar Mahallesi’nde 26 yaşındaki M.Ç. yönetimindeki 44..836 plakalı otoyla geri manevra yaparken 8 yaşındaki B.K. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

İstasyon Caddesi’nde 39 yaşındaki İ.D. yönetiminde bulunan 02..476 plakalı araç ile 40 yaşındaki S.K. yönetiminde bulunan motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Sivas Caddesi’nde 27 yaşındaki N.E.7nin yönetiminde bulunan 34..5313 plakalı otonun çarptığı 50 yaşındaki N.Ç. adlı kadın yaralandı.

Fuzuli Caddesi’nde 30 yaşındaki M.C.’nin yönetimindeki oto, ters yönden gelmekte olan 17 yaşındaki O.K. adlı bisikletliye çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Turgut Temelli Caddesi’nde saat 22.00 sıralarında 32 yaşındaki A.F. yönetiminde bulunan 44..422 plakalı oto ile 22 yaşındaki E.K. yönetiminde bulunan motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan 19 yaşındaki H.K. yaralandı.

Zapçıoğlu Caddesi’nde 39 yaşındaki A.K.’nin yönetiminde bulunan 22..120 plakalı otoyla çarptığı 5 yaşındaki N.Ş. adlı kızın sağ ayağı kırıldı.

İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi önünde 50 yaşındaki V.B. yönetimindeki 44..973 plakalı otonun aynasının çarptığı 6 yaşındaki Ö.Y. adlı çocuk yaralandı.

Çevreyolu’nda, araçlar için kırmızı ışık yanarken yolun karşısına geçmekte olan 23 yaşındaki F.Ü. adlı bayana, 28 yaşındaki O.A. yönetiminde bulunan 44..220 plakalı motosiklet çarparak yaralanmasına yol açtı.

Fahri Kayahan Bulvarı’nda 21 yaşındaki A.T.Ö. yönetiminde bulunan 55..513 plakalı oto kaza yaptı. 23.00 sıralarındaki kazada sürücü ile 23 yaşındaki M.O. yaralandılar.

Akçadağ ilçesi Kültür Mahallesi’nde 35 yaşındaki İ.C. yönetimindeki otoyla geri manevra yaparken 73 yaşındaki H.A.K.’ye çarpıp yaralanmasına yol açtı.

41 yaşındaki Ö.G. de, yönetimindeki 44..003 plakalı otoyla, bisikletli 13 yaşındaki M.Z.’ye çarparak yaraladı. Bu kaza da Bostanbaşı beldesi sınırlarında oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız