SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fıstıkî Yeşil Yakışır!

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:32:24
Fıstıkî Yeşil Yakışır!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin, Çevreyolu güzergahında hizmete sunacağı trambüslerin rengi için anket yapılacağı bildirildi. Belediyenin konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Malatya Belediyesi önümüzdeki süreçte hizmete girecek olan TRAMBÜS’lerin renginin vatandaşlar tarafından belirlenmesi amacıyla “Trambüsünün rengini sen seç” adlı bir anket çalışması düzenliyor.

14 Kasım 2013 tarihinde başlayacak olan anket, 25 Kasım 2013 tarihinde sona erecek.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada “Şehirdeki trafik sorununun çözümü noktasında çalışmalar yapan Malatya Belediyesi, yeni ve ekonomik bir ulaşım aracı olan TRAMBÜS’ü Malatya’ya kazandırıyor.

İlk etapta, MAŞTİ ile Üniversite arasında hizmet verecek olan TRAMBÜS hattının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gidiş dönüş 37.5 km olan güzergahta 10 adet 24 metrelik, 2 adet 18 metrelik olmak üzere toplam 12 adet trambüsün hizmet vereceği bildirildi.

Malatya trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan bu proje kapsamında alınacak olan 12 adet TRAMBÜS’ün rengi de, daha önce sokak tabelalarında olduğu gibi yine Malatyalılar tarafından belirlenecek. Ankete katılmak isteyenler Belediyemizin kurumsal web sayfası www.malatya.bel.tr internet adresine girerek, görüşlerini belirtebilirler” denildi."

Malatya Belediyesi, Türkiye'de uygulamada bir örneği bulunmayan, "akülü troleybüs"ü Malatya'nın ulaşım sorununa çözüm olarak gündeme getirmiş, tüm itirazlara ve tepkilere rağmen ihale düzenlemiş, dolayısıyla test sonucu dahi bilinmeyen bu vasıtayı, tek katılımcılı ihaleyle bugüne kadar tek bir "trambüs" üretmeyen bir şirkete vermişti. Bu aşamalarda halkın görüşüne başvurmayan Malatya Belediyesi'nin, rengi halka sorması ilginç bulundu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız