SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fiyakasını Gezi İndirdi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:40:42
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın Gazze’ye gidemeyeceğini savunarak, "Gezi Parkı olayları onun fiyakasını indirdi. Gençler indirdi onun fiyakasını” diye konuştu.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’da yaşanan protestolarla ilgili, “Toplantıya gelip ‘yuh’ çekip birilerini beğenmemek şeklinde gösteri yapanlar kendi ülkelerinin tarihlerini bilmeyenlerdir” dedi.

 

Afyonkarahisar’da temaslarda bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sinanpaşa Beldesi’nde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Dün akşam törenler sırasında gerçekleştirilen protestoların sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, “Dün akşamki törenler Zafer Bayramı kutlama törenleriyle. Bizim dedelerimiz görüşü ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, kimliği ne olursa olsun, beraber koyun, koyuna beraber şehit olarak yatıyorlar” dedi.

 

“O TOPLANTI BİRLİĞİMİZİN VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜN TOPLANTISIDIR”

 

Olayları provoke edenlerin kendi tarihlerini bilmediğini dile getiren Kılıçdaroğlu, “O toplantı birliğimizin ve bütünlüğümüzün toplantısıdır. O toplantı ulusal bağımsızlıkta nasıl mücadele ettiğimizin toplantısıdır. O toplantı ulusal bağımsızlık sonrası Türkiye’nin nasıl ayağa kalktığı, nasıl yatırım yaptığı güçlü hamleler gerçekleştirdiği, ülkeyi demir ağlarla ördüğü, Sümerbank ve Eti bankları kurduğu, kendi uçağını yaptığı, kendi denizaltısını yaptığı bunların anlatıldığı bir toplantıdır” diye konuştu.

 

“BENİM SÖYLEDİKLERİMİN HANGİSİNDEN RAHATSIZ OLDULAR”

 

Toplantının amacını bilenlerin ulusal duygularıyla coşku verdiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

 

“Toplantıya gelip ‘yuh’ çekip birilerini beğenmemek şeklinde gösteri yapanlar kendi ülkelerin tarihlerini bilmeyenlerdir. Bundan ötürü ben şahsen çok üzüntülüyüm. Oysa orada siyasal içerikli konuşma yapılmadı. Hepimiz bu ülke için çalışıyoruz, mücadele ediyoruz. Bu ülke için mücadelemizi daha da yoğunlaştırıyoruz. Benim söylediklerimden hangisinden rahatsız oldular merak ediyorum. Kendi uçağımızı yaptık bundan mı rahatsız oldular, kendi denizaltımızı yaptık bundan mı rahatsız oldular, kendi paramızı basacak bankamız yoktu 1930’da Merkez Bankası’nı kurduk bundan mı rahatsız oldular, bir kilometrelik milli demiryolumuz yoktu hepsini millileştirdik ondan sonra ülkenin dört bir tarafını demir ağlarla ördük dediğim bundan mı rahatsız oldular. Hangisinden rahatsız oldular. O nedenle oraya gelenler olayı provoke edenler var. Onların kim olduğunu ben gayet iyi biliyorum. Biz bindirilmiş kıtaların söylemlerine teslim olan bir gelenekten gelmiyoruz, biz ulusal bağımsızlık savaşını veren ve sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ni kuran o yiğit insanların çocuklar onların arkasında kapı gibi dururuz.”

 

“BAŞBAKAN ERDOĞAN GAZZE’YE GİDEMEZ DEDİM, GİTTİ Mİ?”

 

Öte yandan Kılıçdaroğlu Sinanpaşa Beldesi’nde yaptığı konuşmada ise yeni bir yol haritası çizmek zorunda olduklarını kaydetti. Türkiye’nin bütün dünyada yalnızlaştığını öne süren Kılıçdaroğlu, hükümetin itibarini kaybettiğini ileri sürdü.

 

Kılıçdaroğlu, “Bakın sayın Başbakan Orta Doğu’da hiçbir ülkeye gidemez. Gazze’ye gidemez dedim, gitti mi? Donanmayla gideceğim dedi, gitti mi? Gidemez evinin yolunu bile doğru dürüst bulamaz. Gezi Parkı olayları onun fiyakasını indirdi. Gençler indirdi onun fiyakasını” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız