SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fiyat Dengesini Oluşturacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:49:00
A- A+ PAYLAŞ
İstanbul’daki Malatya Tanıtım Günleri'ni değerlendiren TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, içeriğin zenginleştirilmesi gerektiğini ifade etti. 
 
Tanıtım Günleri'nin yılda bir kez yapıldığını ve içeriğinin de daha dolu olmasını arzuladıklarını aktaran TSO Başkanı Erkoç, “Daha çok Malatya dışında yaşayan hemşerilerimizin, şehirle irtibatlarını kurması noktasında, biraz daha içerikli bir çalışma yapmamız gerektiği kanaati bende oluştu” dedi.
 
THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile kayısı konusunda yapılan toplantıyı da değerlendiren Erkoç, “THY Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hami Topçu, Malatya Tanıtım Günlerine geldiğinde, burada milletvekilimiz Öznur Çalık ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte ağırlama fırsatı bulduk. Çok önemli bir konuyu üzerine basarak ifade ettik ve kayısı THY’nin uçuş sağladığı 200 noktaya artık kayısımız ikram edilecek. Bu Malatya için atılan çok ciddi bir adım. Kayısının iç tüketimde arttırıcı çözümleri ortaya koyarsak üretici adına çok hayırlı bir iş yapmış oluruz. Ürettiğimiz kayısının en az yüzde 15’ini iç piyasada tükettiğimiz zaman kayısıdaki fiyat dengesini de oluşturmuş olacağız. Sayın vekilimizin de gayretlerini takdir ediyoruz. Sivil toplum kuruluşları başkanlarının da bu anlamda bir araya gelerek böyle bir şeyi sahiplenmiş olmaları ve kayısının THY’de dağıtılmış olması Malatya için çok önemli bir adım. THY Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hamdi Topçu’ya yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız