SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fiyat İstikrarını Sağlayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:27:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler ve İmalatçılar Odası Başkanı Mustafa Avşar, somun ekmekte fiyat istikrarını sağlayacaklarını söyledi.

16 Ocak 2014’de yapılan genel kurul ve seçimde Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler ve İmalatçılar Odası Başkanlığını kazanan Mustafa Avşar, daha önceden de uzun süre oda başkanlığı yapması nedeniyle fırıncı esnafının sorunlarını bildiğini söyledi.

Acık ekmek olarak bilinen pide ekmeğinin 220 gramının 750 (75) kuruşa satıldığını ve pide ekmeğinde sorun olmadığını söyleyen Mustafa Avşar, francala olarak bilinen somun ekmeğinde fiyat karmaşası olduğunu söyledi.

Somun ekmeği fırınlarının bir bölümünün kendi odalarının, bir bölümünün de Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyesi olduklarını ifade eden Avşar, “Piyasada 500 (50) kuruşa da 600 (60) kuruşa da somun ekmeği satılıyor. 250 gram somun ekmeğinin raici 750 (75) kuruştur” dedi.

Göreve getirilmesinden sonra yönetim kurulu olarak toplanıp sorunları ele aldıklarını bildiren Avşar, somun ekmekte fiyat istikrarını sağlayacaklarını söyledi.

Avşar, ekmekte zam ve gramaj ayarlaması taleplerinin olmadığını da kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız