SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fiyat ve Miktarda Artış

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Ocak ayında Ticaret Borsası'nda satışa sunulan kayısı miktarı ve fiyatında, bir önceki yılın aynı dönemine göre artış sağlandı.

Malatya Ticaret Borsası'ndan alınan bilgiye göre, Ocak ayında toplam 7 bin 750 ton kayısı işlem görürken, toplam satış bedeli 31 milyon 670 olarak belirlendi. Ocak 2010'daki kayısı satış ortalama fiyatı ise 4 TL olarak gerçekleşti.

Ticaret Borsası'ndaki Ocak 2009 döneminde ise 6 bin 810 ton kayısı işlem görürken, toplam tutarı ise 25 milyon 480 bin TL olarak gerçekleşmişti. Ocak 2009 dönemi kayısı satış ortalama fiyatı ise 3.75 TL olarak görülmüştü.
Ocak 2010 döneminde kayısı satış ve fiyat artışı, üreticileri yeni sezon öncesinde ümitlendirdi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız