SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fiyat Yeterli Değil"

A- A+ PAYLAŞ
 
Açıklanan buğday alım fiyatı üreticileri memnun etmedi.
 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker tarafından yapılan açıklamada, buğdayın tonunun 605 liraya alınıp, Eylül'de 610, Ekim'de 615 ve Kasım'da ise 620 lira ödeneceğinin bildirilmesinden sonra üreticiler, bu fiyatı düşük buldu. Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, yaptığı açıklamada, "Buğday fiyatını yeterli bulmadık. Çünkü, gübre, mazot ve diğer girdiler çok yükseldi. Bu nedenle fiyatı az buluyoruz" şeklinde konuştu.
 
Bakan Eker'in aylık olarak fiyat artırıp, 20 kuruş yükseleceğini bildirdiğini hatırlatan Polatbaş, "Türkiye Ziraat Odaları Birliği de zaten bu fiyatı tasvip etmediğini açıkladı. Biz de tavsip etmiyoruz" diyerek, açıklanan fiyatın yeniden gözden geçirilmesini beklediklerini kaydetti.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız