SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Fiyatların Fazla Artacağını Sanmıyoruz..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı İzzettin Aslan, Ramazan ayı sebebiyle fiyatların yükseleceğini tahmin etmediklerini söyledi.

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da sebze meyve fiyatlarında kıpırdanma yaşanacağı şeklinde söylentilerin olduğunu belirten Malatya Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı İzzettin Aslan, "Evet arz talep meselesinden dolayı fiyatlarda biraz kıpırdanma olabilir, ancak Malatya'da hala yerli, yani tarla ürünü bulunmasından dolayı sebze meyve fiyatlarının fazla yükseleceğini tahmin etmiyoruz. Mesela, tarla domates halde toptan 250-300 bin, sera 600 - 650 bin, biber 350 - 450 bin, sera malı 500 - 600 bin lira, salatalık yerli 250 - 350 bin, sera 400 - 450 bin lira arasında işlem görüyor" dedi.

Ramazan ayında fiyatların aynı şekilde devam etmesini beklediklerini bildiren Aslan, "Ancak tarla malı dediğimiz yerli mallar azalmaya başladı. Ramazan ayı ortalarında veya sonlarında fiyat ne olur, şimdiden tahmin edemeyiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız