SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fiziksel Aktiviteler Anlatıldı

A- A+ PAYLAŞ
 
Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen 'okul öncesi eğitimde fiziksel aktiviteler' konulu programda, okul öncesi öğretmenlerine, eğitimde fiziksel aktiviteler anlatıldı. 
 
İnönü Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut,  "Beş yıl önce müstakil ana okulu sayısı 7 iken, önümüzdeki günlerde 42'ye ulaşacak. Okul öncesi eğitim, çocuğun zihinsel ve bedensel gelişimini olumlu yönde sağlar" şeklinde konuştu. 
 
İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan ise, okul öncesi dönemde fiziksel aktivitelerin önemini dile getirdi. Programın açılış konuşmalarından sonra, İnönü Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Fatma Kerkez, öğretim görevlileri Faruk Akpınar ve Aykut Dündar, Fizyoterapist Betül Akyol, Beden Eğitimi Öğretmeni Varol Tutal ile Almanya Spor Üniversitesi'nden Doç. Dr. Horst Strahkendl, okul öncesi eğitimde fiziksel aktiviteleri okul öncesi öğretmenlerine anlattı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız