SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fiziksel İyi, İşleyiş Kötü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:02:13
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Hakan İnci, Malatya’nın fiziksel olarak iyi, ancak sosyal işleyiş açısından kötü olduğunu iddia etti.

Anemon Otel’de, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz, Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve parti yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Hakan İnci, kendisini tanıtarak, “1973 Malatya doğumluyum. Liseye kadar Malatya’da yaşadım. Daha sonra İnşaat Mühendisliği’ni bitirdim. İşletme ve mimarlıkta mastır yaptım. Edirne belediye meclis üyesiyim. İmar ve trafik komisyonu başkanıyım. Belediye başkan vekilliği yapıyorum. Belediyecilik tecrübem var. Memleketime hizmet edebilmek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayım” dedi.

Aday olarak gösterilmesi halinde; imar, ulaşım, tarihi eserler, turizm alt yapısını oluşturmak ve sosyal hayat olarak 4 ana başlık altında kamuoyu karşısına çıkacaklarını belirten Hakan İnci, “Malatya’ya girince büyük binalar, modern yapılar görüyorsunuz. Bir günlüğüne gelenler, modern şehir olarak yorum yapabilir. Aynı kişiyi bir hafta Malatya’da ağırladığımızda ilk görüşünün geriye doğru gittiğini görürsünüz” diyerek, Malatya’nın fiziksel olarak iyi, ancak sosyal işleyiş açısından kötü olduğunu iddia etti.

İnci, aday gösterilmesi halinde projelerini kamu oyuna açıklayacağını söyledi.

Milletvekili Veli Ağbaba ise şöyle konuştu:

“Sayın Başbakan Malatya’ya geldi. Asılan afişlerde, Malatya’nın büyük şehir yapılmasından dolayı Başbakan’a teşekkür ediliyor. 750 bin nüfusunu geçen 13 il büyükşehir oldu. Yani, nüfusumuz arttığında kanun gereği büyük şehir olduk. Başbakan’ın Malatya’ya tanıdığı bir ayrıcalık yoktur. Malatya nüfusunu arttırarak büyük şehri hak etti. Teşekkür edilecek birisi varsa Malatya halkıdır. Büyükşehir için teşekkür edenler, hızlı trenin akıbetini de keşke sormuş olsalardı. Çünkü hızlı tren konusunda Malatya geri kaldı.”

İl Başkanı Enver Kiraz, Seçim ve Hukuk İşyerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın 27 Eylül Cumartesi günü Malatya’da olacağını kaydederek, “Hekimhan ilçesi Hasançelebi beldesi Davulgu Köyü’nde 12 Eylül darbesi sonunda 1981’de idam edilen ve mezarı kaybettirilen Veysel Güney’in anısına yaptırılan anıt mezarın açılışı gerçekleştirilecek. Ayrıca Yeşilyurt programımız da olacak” açıklamasını yaptı.

Kiraz, partilerinde aday adaylık sürecinin 2 Eylül’de sona erdiğini ancak yeterli başvuru olmayan yerler için aday adaylık sürecinin devam ettiğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız