SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FKA 59 Projeye Destek Olacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:13:39
FKA 59 Projeye Destek Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı’nın (FKA) Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinde “ İhracat ve Yenilikçilik” ile “Yerelde Ekonomik Gelişme” Mali Destek Programları kapsamında 59 projeye 12 milyon 828 bin TL kaynak verecek. 

Fırat Kalkınma Ajansı 2013 Yılı Proje Teklif Çağrısı sonuçlarını açıkladı. Buna göne, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 7 Kasım 2012 tarihinde ilan edilen 2013 Yılı “İhracat ve Yenilikçilik” ve “Yerelde Ekonomik Gelişme” Mali Destek Programları kapsamında değerlendirme süreci tamamlandı.

Fırat Kalkınma Ajansı’ndan yapılan açıklama da, “Her iki program kapsamında toplamda 230 proje teklifi alınmış olup, Ön inceleme aşamasında 16 proje reddedilmiştir. Teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçen 214 projeden 59'u asil ve 26'sı yedek olmak üzere toplam 85 proje başarılı bulunmuştur. Başarılı projelerin illere göre dağılımı; Bingöl 15, Elazığ 12, Malatya 19, Tunceli 13 olup, başarılı projelere tahsis edilecek toplam tutar 12 milyon 828 bin 236 TL’dir. Eş finansmanlarla birlikte toplam 26 milyon 584 bin 146 TL’lik yatırım gerçekleştirilmesi ön görülmektedir” denildi.

Açıklama da, “Bağımsız Değerlendiriciler ve Değerlendirme Komitesi tarafından yapılan inceleme ve değerlendirme sonucu başarılı olamayan projelerin sahiplerine yazılı olarak bilgi verilecektir. Kazanan başvuru sahipleri ile yapılacak sözleşmelere ve proje uygulama takvimine ilişkin duyuru ve bildirimler daha sonra yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız