SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FKA Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

Merkezi Malatya'da bulunan ve Bingöl, Elazığ ve Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı'nın aylık olağan toplantısı yapıldı.

Fırat Kalkınma Ajansı'nın Şeker Fabrikası karşısındaki yeni binasında gerçekleştirilen Fırat Kalkınma Ajansı aylık olağan Yönetim Kurulu toplantısı, Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen başkanlık etti. Vali Taşkesen yaptığı açıklamada, "Fırat Kalkınma Ajansı Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı Proje Teklif Çağrısı 20 Ekim 2010 tarihinde Devlet Bakam Sayın Cevdet Yılmaz'ın katılacağı Bilgilendirme ve Açılış Toplantısı ile başlatılacaktır"dedi.

Bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınması açısından önemli roller üstlenecek Ajansın Yönetim Kurulu toplantısında, Ekim ayı içerisinde başlatılacak olan 2010 Yılı Mali Destek Programının detayları, Güdümlü Projeler konusunda yapılan çalışmalar ve ajansın yakın zamanda yürüteceği uluslararası faaliyetler değerlendirildi.

Fırat Kalkınma Ajansı'nın aylık olağan toplantısına, Tunceli Valisi ve Fırat kalkınma Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Taşkesen, Malatya Valisi Ulvi Saran, Bingöl valisi İrfan Balkanlıoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır , Elazığ belediye başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığ valisi Muammer Erol, Elazığ Ticaret ve Sanayi Başkanı Ali Şekerdağ, Malatya il genel meclisi başkan Naci Şavata, Bingöl il genenel meclisi başkanı Yaşar Demir, Elazığ il genel meclisi başkanı Aydın Kara, Tunceli TSO Başkanı Yusuf Cengiz, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız