SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FKA ve MAFSAD İzmir'de Sergi Açtı

0
Güncellendi - 2018-12-12 03:05:55
FKA ve MAFSAD İzmir'de Sergi Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı ve Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği 12.Travel Turkey İzmir Fuarında fotoğraf sergisi açtı.

Fırat Kalkınma Ajansı-FKA’nın finansman desteği ve Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD’ın organizasyonuyla hayata geçirilen sergide Malatya, Tunceli, Bingöl ve Elazığ’ın görsel gücü yüksek fotoğrafları katılımcıların beğenisine sunuldu.

6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen 12.Travel Turkey İzmir Fuarına ilgi yoğun oldu. Dolayısıyla fuar kapsamında açılan, TRB1 Bölgesi (Malatya, Tunceli, Bingöl ve Elazığ)  ile ilgili fotoğraflar da yoğun ilgi gördü.

“Fotoğraf Güçlü Bir Tanıtım Aracı”

MAFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Konuk yaptığı açıklamada TRB1 bölgesi ile ilgili görsel gücü yüksek fotoğraflarla İzmir’de güzel bir sergi açtıklarını, serginin hazırlanması ve sergilenmesi sürecinde yoğun emek harcandığını söyledi. Fotoğrafların basımı için finansman desteği sağlayan Fırat Kalkınma Ajansı yetkililerine, Fotoğraflarının sergilenmesini uygun gören Fotoğraf sanatçılarına ve ayrıca hazırlık ve sergilenme sürecinde yoğun emek harcayan FKA personeline,  MAFSAD ve Ekstrem Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği üyelerine  teşekkür etti.

Fotoğrafın bir tanıtım aracı olarak çok güçlü olduğunu ve her platformda fotoğrafın bu gücünden faydalanılabileceğini aktaran Konuk, TRB1 Bölgesindeki tarihi, turistik, doğal ve beşeri güzelliklerin fotoğraf sayesinde daha fazla ön plana çıkarılabileceğini  ve dolayısıyla, tanıtım günleri, fuarlar, çalıştaylar, kongreler vb. büyük organizasyonların bu amaçla kullanılması gerektiğini sözlerine ekledi.

“70 Adet Fotoğraf Sergilendi”

Sergi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan FKA Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Turizm Fuarına yakışacak kalitede bir sergi açtıklarını, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Elazığ’ı kapsayan 70 adet etkileyici fotoğrafın bu vesileyle sergilendiğini ve bu anlamda olumlu geribildirimler alındığını belirtti. Sergi için  emek harcayan herkese teşekkürlerini bildiren Yoğunlu, MAFSAD yetkililerine de  ayrıca teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız