SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FKA'da Yılın Son Toplantısı

0
Güncellendi - 2017-12-26 01:16:06
FKA'da Yılın Son Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ali Kaban'ın dönem başkanı olduğu Fırat Kalkınma Ajansı’nın (FKA) 2017 yılı son toplantısı Bingöl’de yapıldı.

FKA Yönetim Kurulu toplantısı Bingöl Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Malatya Valisi ve FKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaban, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Bingöl Valisi Ali Mantı, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop, sanayi ve ticaret odaları ile il genel meclis başkanları katıldı.

2017 yılının son toplantısını gerçekleştirdiklerini anımsatan Malatya Valisi ve FKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaban, "Toplantımızda, yatırımı, destek ve tanıtım ile stratejilerine yönelik çalışmaları değerlendireceğiz. Ayrıca, FKA’nın devam eden faaliyetleri ile ilgili konular da görüşülecek ve bazı idari konularla ilgili kararlar alacağız" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EYÜP (6 yıl önce)
    FIRAT KALKINMA AJANSI NE HİKMETSE SON 2 SENEDİR ULUSLAR ARASI TURİZM VE TANITIM FUARLARINA BAĞLI BULUNDUKLARI MALATYA ELAZIĞ BİNGÖL TUNCELİ İLLERİNE DESTEK OLMUYOR BİR SEYAHAT ACANTASI CALIŞANI OLARAK BUNDAN ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ SON 2 YILDIR GİTİĞİMİZ FUARLARDA MALATYA İLİNİ GÖREMİYORUZ NEDEN BÖYLE BİR KARAR ALINDI ANLAYAMADIK KÜLTÜR TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ BU KONU ÜZERİNDE NEDEN DURMUYOR BAŞKA İLLERE BAKIYORUM FUARDA TÜM KALKINMA AJANSLARI DESTEKLERİNİ ESİRGEMİYOR BİR TEK FIRAT KALKINMA AJANSI YOK AMA ELAZIĞ BİNGÖL TUNCELİ BÜYÜK ŞEHİR OLMADIĞI İÇİN ONLARIN VALİLİK ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ GEREKLİ DESTEĞİ VERİYOR VE HER SENE ULUSLAR ARASI TURİZM FUARLARINA KATILIYORLAR OLAN MALATYA YA OLUYOR MALATYA KÜLTÜR TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNÜ GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ LÜTFEN MALATYA NIN TURİZM POTANSİYELİNİ ARTIRACAK FUAR VE TANITIM ETKİNLİKLERİNE KAT ILIM KONUSUNDA İLGİLİ OLUN ELAZIĞ KADAR OLAMIYORSUNUZ
    0
    0
    Yanıtla