SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FKA'dan Dış Ticaret Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:13:09
FKA'dan Dış Ticaret Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi üyelerine, Fırat Kalkına Ajansı (FKA) tarafından ‘Dış Ticarete Giriş’ eğitimi verilecek. 

FKA Binasında düzenlenen teknik destek sözleşmesi imza protokolüne MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Genç MÜSİAD Şube Başkanı Barış Yılmaz ile FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop katıldı.

GKA Genel Sekreteri Mesut Öztop, teknik destek sözleşmesi ile MÜSİAD üyelerine dış ticarete giriş eğitimi, ithalat ve ihracat mevzuatı gibi konularda bir dizi eğitim verileceğini belirterek, “MÜSİAD’a programımıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde de gerçekten Malatya’da çıtayı yükseltecek eğitim projelerine imza attılar” dedi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, amaçları arasında kendi üyelerinin hem kişisel hem de kurumsal alt yapılarını güçlendirme konusunun olduğunu belirterek, bu eğitim ile üyelerinin ürettiği ürünlerinin ve katma değeri yüksek ürünlerin hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda daha rekabetli bir şekilde satışlarına yardımcı olacaklarını söyledi.

MÜSİAD olarak geçen yılda FKA ile aynı şekilde bir eğitim programı düzenlediklerini belirten Balin, “Gerçekten çıtası yüksek eğitimcilerimiz ile üyelerden de çok ciddi manada beğeni toplayan bir eğitim oldu. Ben bu eğitiminde Malatya ekonomisine işletmelerimize hayırları getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah ileriki dönemlerde bu tür projelere imza atacağız” dedi.

Konuşmaların ardından FKA Genel Sekreteri Öztop ile MÜSİAD Şube Başkanı Balin teknik eğitim sözleşmesini imzaladılar. Eğitimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız