SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FKA'dan Fizibilite Desteği

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından 2020 yılı Fizibilite Desteği Programı başvuruları başladı.

FKA Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, yazılı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinin etkilerini en aza indirmek için çalışma yürüttüklerini, fizibilite programıyla da önceliklerinin imalat sanayinde kurumsallaşma ve ihracatın geliştirilmesi olduğunu belirtti.

Yoğunlu, şunları kaydetti:

"Yukarı Fırat Havzası Turizm Destinasyonu Geliştirilmesi ve Markalaştırılması, tarımsal üretimde katma değerli üretime geçiş sonuç odaklı programının özel amaçlarına ulaşılması ve kamu yatırım projelerine yön verecek nitelikte fizibilite raporlarının hazırlanmasıdır. Toplam 600 bin lira bütçe tahsis edilen 2020 Yılı Fizibilite Desteği kapsamında başarılı bulunan her bir projeye en az 40 bin, en çok 100 bin lira tutarında hibe desteği sağlanabilecek. Program kapsamında desteklenecek projelerin uygulama süresi en fazla 12 ay olacak. Programa başvuruda bulunmak isteyenler, detaylı bilgiye ve başvuru rehberlerine www.fka.gov.tr adresinden ulaşabilecek."

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız