SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FKA'dan Konferans

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından organize edilen ''Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı'nın programı belli oldu. FKA tarafından yapılan açıklamada, konferansın,  Dünya ve Türkiye deneyimlerini dikkate alarak bölgesel kalkınma konusunda "en iyi uygulamaları" incelemek ve bu uygulamaların ülkemizde muhtelif bölgesel kalkınma ajansları ve diğer ilgili kurumlar tarafından yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak amacıyla yapıldığı vurgulandı. 

22-23 Eylül 2011 tarihlerinde İnönü Üniversitesi Merkez Kampüsü'ndeki Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak olan   1. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı'na davetli ve misafirlerin,  daha fazla bilgiye www.bolgeselkalkinmakonferansi.net adresinden ulaşabilecekleri belirtiliyor. 

 

KONFERANS PROGRAMI : 

22 EYLÜL 2011 - PERŞEMBE 

08.30 - 10.00 Kayıt

10.00 - 11.30 Açılış Konuşmaları : 

Fethi Altunyuva - FKA Genel Sekreteri 

Ahmet Yaman - Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı

Rifat Hisarcıklıoğlu - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı

Mustafa Hakan Güvençer - Bingöl Valisi 

11.30 - 13.30 "Bölgesel Kalkınmaya Küresel Bakış" Oturumu

Konuşmacılar : 

Murat Kara - Kalkınma Bakanlığı

Max H. Pohan Endonezya Ulusal Kalkınma ve Planlama Ajansı 

Joaquim Oliveira Martins - Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü

Inguna Kramina - Avrupa Komisyonu Bölgesel Politika Genel Müdürlüğü 

Hikmat Aliyev - İslam Kalkınma Bankası 

13.30 - 14.30 Öğle Yemeği

15.00 - 18.40 Paralel Oturumlar

23 EYLÜL 2011 CUMA 

09.00-17.40 Paralel Oturumlar

17.45 - 18.30 Kapanış Oturumu

24 EYLÜL 2011 CUMARTESİ 

Tüm Gün - Sosyal Etkinlikler 

 

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız