SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Formayı Çıkardı 'Damatlık' Giydi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da başlayan futbol yolculuğu geçen ay Galatasaray'dan Valencia'ya transfer olmasıyla devam eden Mehmet Topal şimdi de damatlık forması giydi...

Topal, Türk Böbrek Vakfı'nın Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Duman ile pazar günü Florya'daki Kaşıbeyaz Restoran'da nikah masasına oturdu... Akşam Gazetesi'nin nikahtan 2 gün önce gerçekleşen kına gecesi ile düğünden notları ise şöyle:

- KINA gecesi cuma akşamı Dürümcübaba Restoran'da yapıldı. Gelin Selda Duman, kına yaktıktan ve 'ağlatıldıktan' sonra pasta kesildi.

ŞAHİDİ CEMİL İPEKÇİ

- DÜĞÜN için Kaşıbeyaz Restoran'ı seçen çiftin, nikahını Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu kıydı.

- SELDA Duman'ın gelinliğini diken modacı Cemil İpekçi, Mehmet Topal'ın şahitliğini yaptı. Gelinin şahitleri ise Opr. Dr. Osman Akalın ile Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever oldu.

Kız istemeye Şeytan'la gitti

BÖBREK hastalarına moral vermek için, futbolcu arkadaşlarıyla Türk Böbrek Vakfı'na giden Mehmet Topal, vakfın Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Duman ile 1 yıl önce burada tanıştı. İkilinin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Mehmet'in isteği üzerine, Selda'yı ailesinden Rıdvan Dilmen istedi. Mehmet Topal'ın, Valencia'ya transfer olmasının ardından evlenen çift, balayı ertesinde İspanya'ya gidecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız