SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Formayı Kapmak İstiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Sezona iyi hazırlandıklarını belirten Yeni Malatya Spor kalecisi Mesut Balkan, sezonla ilgili değerlendirmeler yaptı. Bu arada Teknik Direktör Cafer Aydın, oyun sistemini oturttuklarını belirtti. 
 
"YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAYACAĞIZ"
 
Mesut Balkan, "Geçen sezondan yarım kalan bir işimiz vardı. Bu sezon yarım kalan bu işi tamamlayarak, mutlu sona ulaşmak istiyoruz.Burada çok güzel bir ortamda yeni sezona hazırlanıyoruz, ülkenin genelinde sıcak hakim iken buranın serin ve çalışmaya uygun koşullar olması hepimizi mutlu ediyor. İdmanlarımızı rahat bir havada yapıyoruz. Takımda çok iyi bir kaynaşma sağlandı. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla da uyum sorunu aşıldı. Lige en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Ben kendi açımdan baktığımız zaman geçen sezon takıma faydalı olmak için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bu senede aynı şekilde performansımın üzerine koyarak takımın hedefe ulaşması yolunda elimden geleni yapacağım. Sadece ben değil tüm takım buna inandı, bu hava kampa oluşmuş durumda."ifadelerini kullandı. 
 
"HEPİMİZ FORMAYI KAPMAK İSTİYORUZ"
 
Balkan, Yeni Malatya Spor'da kaldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Sezon bittikten sonra transfer teklifleri aldım. Ancak bizim burada yarım kalan bir işimiz var. Geçen sezon belli bir hedef için uğraşmıştık ancak başaramadık. Benim sözleşmemde devam ediyordu. Çok iyi bir ortamımız var. Başkanımız ve hocamız bizimle çok ilgileniyorlar. Ayrıca Malatya şehri de bizim arkamızda, bunu görmek hepimizi sevindiriyor. Bir insanın çalıştığı ortamı ve sevilmesi çok güzel bir duygu ve bende çok sevdiğim bir ortamdayım. Tabi ki bunu bozmak istemedim. Aynı şevk ve istekli bu sezon yarım kalan işimizi halletmek istiyoruz.Telekomspor'dan Zeki ağabey geldi. Kaleye takviye olarak çok tecrübeli bir isim ve çok faydalı olacak. İbrahim kardeşimiz de Malatyaspor'un alt yapısından yetişmiş ve gelecekte onunda takıma büyük katkıları olacaktır. Biraz klasik olacak ama rekabet başarıyı getirir. Onunda faydasını kampta yakından görüyoruz, hepimizi formayı kapmak için çok yoğun gayret gösteriyoruz. Arkadaşlarımızda çok iyi kaleciler. Ben bireysel olarak tabi ki oynamak isterim. Benim hedefimden çok takımın hedefe gitmesi daha önemli. Hepimiz Yeni Malatya Spor'un başarısı için buradayız. Kim oynarsa oynasın eksiklik yaşanacağını düşünmüyorum" diye konuştu.
 
"GOL SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"
 
Transfer çalışmalarınıda değerlendiren Balkan, "Burada üç tane hazırlık maçı oynadık. Uyumu yakalamaya çalışıyoruz. Geçen sezon biraz gol sıkıntısı yaşadık. Bunu herkesim biliyor. İleri uça yapılan transferler takıma daha fazla katkı yapacağını ve gol sorununu bu sene çözeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 
"OYUN SİSTEMİ OTURDU"
 
Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirilen ikinci etap kamp çalışmalarının sonuna yaklaşılırken, futbolcular arasındaki forma rekabeti teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Hazırlık maçlarında futbolcuların performanslarını görme adına bütün futbolculara şans veren teknik direktör Cafer Aydın'ın oyun sistemini oturtma planının gerçekleştirmenin sevincini yaşadığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız